Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim: esiet drosmīgi un dodieties pretī savam liktenim!

Šonedēļ Pāvela Globas padomi palīdzēs gūt panākumus mīlestībā, biznesā un finansēs. Ikviena dzīves joma būs skaidrāka, saprotamāka – jebkurā virzienā būs iespēja nomaksāt savu nodevu, ja ievērosiet vienkāršus padomus.

Nākamās septiņas dienas ir ļoti svarīgas un labvēlīgas, taču no pirmā acu uzmetiena tās var nešķist tās vieglākās. Mēģiniet iemācīties tikt galā ar savām bailēm, pretējā gadījumā tās pārņems un nedos jums iespēju gūt panākumus tur, kur jau sen esat sapņojis par to.

Auns

Aunam būs jārēķinās ar pilnīgi visu – pat ar dažiem banāliem sīkumiem, jo ​​viņos slēpsies visa notiekošā slepenā nozīme. Ir jāatrod līdzsvars starp realitātes uztveri caur intuīcijas un saprāta prizmu. Tas palīdzēs šīs Zīmes pārstāvjiem kļūt laimīgākiem, labot pagātnes kļūdas un izvēlēties pareizo ceļu uz gaišu nākotni mīlestībā un draudzībā, darbā un biznesā.

Vērsis

Vērsim sapņi būs īpaši svarīgi – tie var paredzēt nākotni, bet jums tie vienkārši nav jāuztver burtiski. Labāk neatlikt grūtākās lietas uz vēlāku laiku, bet atrisināt tās šajās septiņās dienās. Jebkurš strīds var izraisīt sakāves un satraukt Vērsi. Šis ir lielisks laiks, lai veidotu jaunas paziņas – romantiskas un lietišķas. Ir nepieciešams izrādīt lielāku iniciatīvu, būt cieņpilnam un gādīgam pret mīļajiem.

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada februārī: nepalaidiet garām šos izdevīgos momentus!

Lasi arī: Parūpējieties par sevi: šajās 8 dienas 2024. gada februārī nekas labs nav gaidāms!

Dvīņi

Dvīņiem jāatceras, ka šī nedēļa ir viens no labākajiem laika periodiem darbam, svarīgu lēmumu pieņemšanai, romantikai un gaišai atpūtai, un jaunām emocijām. Dvīņu iniciatīvai vajadzētu nospēlēt attiecības un biznesu. Pastāv liela varbūtība gūt panākumus mīlestībā, darbā, biznesā. Jūs varat iet jebkuru ceļu un izvirzīt sev jebkādus mērķus.

Vēzis

Vēzim Pāvels Globa iesaka vairāk komunicēt ar cilvēkiem, izvirzīt sev sasniedzamus mērķus un plānot nākotni. Zvaigznes un planētas šiem cilvēkiem ir novietotas ļoti labi, tāpēc ir svarīgi realizēt šo potenciālu. Iespējams, ka laika posmā no 29.janvāra līdz 4.februārim Vēži atklās cēloni visām savām pagātnes neveiksmēm un problēmām, neizmantotajām iespējām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment