Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim: esiet drosmīgi un dodieties pretī savam liktenim!

Lauva

Arī finansiālā labklājība un veiksme Lauvu neapies. Janvāra un februāra krustojumā tiks radīti lieliski apstākļi romantikai, komandējumiem, jaunām paziņām un darbam. Ir svarīgi dāvināt dāvanas savai otrajai pusei, bērniem, radiniekiem un ne vienmēr materiālām – ar viņiem jāpavada vairāk laika un jāpasaka labi vārdi. Darba un mājas sajaukšana nav ieteicama. Šis ir arī lielisks laiks sportam.

Jaunava

Darbā Jaunavas var piedzīvot ievērojamu progresu biznesā, tāpēc Pāvels Globa iesaka sākt jaunas lietas un pabeigt visas svarīgākās lietas. Ja pamēģināsi, varēsi parādīt no labākās puses – kolēģi un biznesa partneri būs sajūsmā. Nav jābaidās dalīties plānos un jaunās idejās ar saviem priekšniekiem un partneriem. Šajā laikā labāk pievērsties pienākumiem, taču labāk neaizmirst arī par mīlestību un mājām.

Svari

Svariem vajadzētu vairāk kustēties – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Dinamika ir dzīve, un šī nedēļa ir tam pierādījums. Šis būs ļoti emocionāls laiks, piepildīts ar jaunām un unikālām iespējām. Droši vari doties komandējumos, jo ainavu maiņa labvēlīgi ietekmēs tavu radošo noskaņojumu, produktivitāti un pat šarmu.

Skorpions

Šis ir neticami labvēlīgs laiks Skorpioniem. Šobrīd vari biežāk palikt mājās un aicināt ciemos draugus un radus. Ja vēlaties, varat mainīt situāciju, dodoties atvaļinājumā. Finanšu lietas ritēs kā pa pulksteni. Šis Skorpioniem būs spēka laiks, viņu laiks. Nav jābēg no rūpēm un pienākumiem. Ir svarīgi pierādīt sevi un mēģināt padarīt savu dzīvi labāku.

Strēlnieks

Iespējams, Strēlniekam būs vesela virkne priekšnojautu, kas brīdinās par gaidāmajām pārmaiņām dzīvē. Šiem cilvēkiem derēs sestā maņa un intuīcija. Visticamāk, viņu dzīve mainīsies un uz labo pusi. Strēlniekiem nav jābaidās pieņemt svarīgus lēmumus. Biznesā viņiem būs jāparāda mazliet nosvērtības, bet mīlestībā – siltums, maigums un rūpes.

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada februārī: nepalaidiet garām šos izdevīgos momentus!

Lasi arī: Parūpējieties par sevi: šajās 8 dienas 2024. gada februārī nekas labs nav gaidāms!

Mežāzis

Šajās septiņās dienās zvaigznes un planētas var padarīt Mežāžus mazliet karstākus, tāpēc viņiem ir jāskatās, ko viņi saka cilvēkiem, un vieglāk jāreaģē uz kritiku. Ja Mežāži visu uztvers bez skarbām emocijām, viņi spēs palikt maksimāli produktīvi. Mierīgie Mežāži būs neticami burvīgi un pievilcīgi pretējam dzimumam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir dota izvēle – viņi var ļoti efektīvi strādāt vienatnē, vai arī var nodoties kolektīvam darbam. Mēģinājumi atrast dvēseles palīgu dos augļus, lai arī ne uzreiz. Ar romantikas palīdzību jūs varat pacelt savu garastāvokli. Ir pienācis laiks mēģināt padarīt sevi laimīgu. Ir tikai svarīgi iepriekš domāt un plānot visu, kas jāpaveic pārskatāmā nākotnē.

Zivis

Šīs būs neticami pozitīvas septiņas dienas, lai pienācīgi sagatavotos virknei pārmaiņu tuvākajā nākotnē, paveiktu ko ļoti svarīgu sev, savai ģimenei vai uzņēmumam. Tagad der laikus plānot lietas tuvākajiem pāris mēnešiem. Zivīm jāsaņemas kopā un jārīkojas. Drosme un iniciatīva ir šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju labākie draugi.

Šonedēļ būs daudzas lietas , kas vēstīs par veiksmi, taču visredzamākais faktors ir jūsu motivācija. Ja jums ir noskaņojums, tas nozīmē, ka veiksme būs mīlestībā, biznesā un visās citās jomās. Šis ir lielisks periods, kas var šķist maģisks jebkuram katras Zvaigžņu zīmes pārstāvim. Mēs vēlam jums panākumus.

Leave a Comment