Starojošā Andžela Pērla veica Taro lasījumu 2024. gadam un pastāstīja, kas mūs sagaida nākotnē

Mūsu mīļotā un neatkārtojamā Andžela Pērla izklāja savas kārtis un uzzināja, kas sagaida katru zvaigžņu zīmi 2024. gadā. Zaļā Pūķa spēcīgās enerģijas skars katru no mums.

Tas būs spēcīgs un brīnišķīgs atklājumu, pārvērtību un atziņu laiks! Tāpēc apdomājiet, uz kādu jautājumu vēlaties atbildēt, un ātri meklējiet prognozi savai zīmei. Andželas Pērles raidījumi: Taro pacels nākotnes plīvuru pār 2024.gadu.

Auns

Ziema sāksies ar gaidīšanu. Izmantojiet kluso janvāri, lai atpūstos un pagulētu. Februārī gaidāms ienākumu pieaugums. Šis ir piemērots mēnesis līgumu slēgšanai vai izdevīgu pirkumu veikšanai.

Marts sola mīlestības un jūtu uzplaukumu. Maigi randiņi, kaislīgi romāni, jaunas nopietnas attiecības. Turpiniet pievērsties biznesam, veidojiet plānus un rīkojieties: jūsu apņēmība piesaistīs jaunus darījumus. Maijā bezbailīgi dodieties uz priekšu un aizstāviet savas pozīcijas.

Jūnijs ir dāvanu un izvēļu laiks. Sirds pateiks, kur iet. Jūlijā uzmanieties no tenkām. Iespējams, ka ilgi gaidītajā ceļojumā vai komandējumā tiem neatliks laika. Augustā nedaudz nomieriniet savu uguni, lai nejauši neapdedzinātu konkurentus un draugus!

Rudens būs raižu pilns. Esiet visur laikā, palīdziet visiem. Atbalsts būs mammas, psihologa vai, piemēram, aukles veidā. Oktobrī izmantojiet gudras sievietes juristes vai gaisa stihijas finansētājas – Ūdensvīra, Svaru vai Dvīņu – palīdzību. 2024. gada decembris ir īstais laiks būt uzmanības centrā. Taču esi uzmanīgs: kāds divkosīgs gribēs gūt labumu no tavas enerģijas.

Vērsis

Janvāris ir mēnesis zem mājas un komforta zīmes. Jūsu mīļie ir tuvumā, viesi, jautri un klusi prieki. Februārī ienākumi dāsni ieplūdīs jūsu kabatā. Skaudīgu cilvēku čuksti aiz muguras ir kā muša līdzsvaram.

Laiks no marta līdz aprīlim būs naudas un dāvanām bagāts. Jūs uzsāksiet studenta ceļu: priekšā ir jaunas interesantas zināšanas, paņēmieni un prasmes. Taču maijā kaut kas vai kāds pilnībā pametīs tavu dzīvi. Sens draugs, vecs vīrs vai bijušais darbs.

Vasara turpina priecēt ar finansēm, taču būs nedaudz jāpagaida. Jūlijs ieviesīs korekcijas plānos: kaut kas nenotiks pēc scenārija. Plāns B nekad nesāpēs. Augustā jūsu uzmanību pārņems Ideja. Jūs gaidīsit un izskatīsit iespējas. Vientulības, pašpārbaudes un atvaļinājuma laiks.

Rudenī tu trāpīsi buļļa acij, lai ko arī uzņemtos. Salda atpūta un jauna iespēja. Atcerieties bumeranga likumu: pasaule godīgi reaģēs uz katru tavu soli, tāpēc dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu un nevēlies ļaunu citiem. Gada nogalē pie tevis atnāks jaunas zināšanas un naudas apliecinājums tavam talantam un prasmēm.

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada februārī: nepalaidiet garām šos izdevīgos momentus!

Lasi arī: Parūpējieties par sevi: šajās 8 dienas 2024. gada februārī nekas labs nav gaidāms!

Dvīņi

2024. gada sākumā tavā dzīvē ienāks jaunums. Kādam būs nepieciešama jūsu uzmanība un rūpes. Janvāris ir izdevumu un jaunas pieredzes mēnesis. Jūs iegūsit interesantu darbu, bet jums būs jāmācās lidojumā. Februārī jūs saņemsiet atbildi uz “to pašu” jautājumu.

Martā tu dosies nejauši un negaidīti trāpīsi mērķī. Jums ir jāizdara izvēle un jāaizstāv sevi. Bet aprīlī pašcieņa un finanses vedīs kalnā roku rokā. Ir pienācis laiks spīdēt un ielauzties rosīgajā dzīvē. Liktenis dod priekšroku ceļotājiem.

Vasarā jūs piedzīvosiet patiesi dievišķu epifāniju. Tu saproti, ka pats veido savu likteni. Izsakiet vēlmes, bet esiet uzmanīgi: Visums dzird katru jūsu domu. Jūlijs ir laiks doties atvaļinājumā. Augustā tiksies ar autoritatīvu cilvēku, skolotāju. Reputācija un garīgā izaugsme ies augšup.

Septembris un oktobris ir laiks, lai gūtu naudas ražu par saviem centieniem. Tavā dzīvē ienāks spēcīga, ietekmīga sieviete. Nebaidies no grūtībām – ļauj tām baidīties no tevis! Gada beigās liec lietā savas komunikācijas prasmes un iztēli, lai veidotu jaunas ieceres un īstenotu svaigas idejas.

Vēzis

Janvāra lietas būs saistītas ar naudu. Kur ieguldīt, kad izņemt peļņu. Veiksme finansēs ir garantēta. Februāris ir labs jauniem sākumiem. Jaunas iespējas var būt tepat zem deguna! Jūtieties brīvi piekrist piedāvājumiem.

Martā aktīvi iedziļinies sev interesējošā tēmā. Blakus var būt kāda spilgta meitene, kas sniegs labu padomu vai paaugstinās jūsu morāli. Aprīlī jūs atkal sapratīsit jaunas lietas. Kartes sola finansiālus bonusus karjerā un ceļojumos. Maijs ir labākā stunda brīnumu radīšanai. Jūs zināt, kas ir pareizi.

Vasaras sākums nozīmē pieticīgu naudu. Palēniniet, atpūtieties. Ir pienācis laiks pārdomāt kaut ko svarīgu un varbūt pat pažēlot sevi, savu mīļoto. Ieklausies savā intuīcijā – tā tevi jūlijā vedīs uz augšu. Tas būs grūti, bet jūs atradīsit veidu. Augusts nesīs vairāk naudas. Jūs uzsāksiet jaunu biznesu, kas nesīs augļus septembrī.

Rudenī liktenis piepildīs jūsu loloto vēlmi. Brīvos Vēžus pārņems jauna mīlestība, un laimīgais pāris sāks savu otro medusmēnesi. Enerģijas pietiks, lai cienīgi noslēgtu 2024. gadu. Ideju un darba būs daudz, bet arī bonusi patīkami iepriecinās tavu ego.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment