Kādus neapdomīgus pirkumus bagāti cilvēki neveic?

Sabiedrības finansiālā noslāņošanās vienmēr ir bijusi un būs. Tas ir tāpēc, ka daudzi cilvēki neprot apieties ar naudu, tāpēc vienmēr cieš no tās trūkuma. Iepriekšējais Urugvajas prezidents Hosē Mujica reiz teica frāzi, kas būtu jāuztver kā dzīves likums: “Kad es kaut ko pērku vai kad tu kaut ko pērc, mēs nemaksājam ar naudu. Mēs tikmēr maksājam ar savu dzīvību, kuru bijām spiesti tērēt, lai nopelnītu šo naudu . ”

Viņi saka, ka naudai patīk skaitīt un labi izturēties pret to. Bagātie cilvēki to nekad neaizmirst, bet to nevar teikt par nabadzīgajiem. Galu galā, jo vairāk naudas ir maksātnespējīgai personai, jo vairāk viņš tērē. Mērenības trūkums tēriņos ir lielākā kļūda. Taču ir arī tādi pirkumi, ko bagāti cilvēki nekad neveic. Par šīm lietām es jums pastāstīšu. Un netērējiet tam savu naudu!

Dāvanas bērniem

Ja paskatās uz šīs pasaules bagātākajiem, viņu bērni nemaz nav izlutināti un īpaši neizceļas no kopējā viena vecuma pūļa. Šeit mēs, protams, neņemam vērā cilvēkus no noziedzīgajiem un brašajiem 90. gadiem, kuri tērē naudu pa labi un pa kreisi. Cilvēki, kuri radījuši savu bagātību, jau no bērnības māca saviem bērniem rīkoties ar naudu, proti, māca pelnīt.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 29. janvāra līdz 4. februārim: pieaugs veiksme biznesa jomā!

Lasi arī: Spēka dienas 2024. gada februārī: nepalaidiet garām šos izdevīgos momentus!

Ja vēlaties jaunu velosipēdu vai sīkrīku, nopelniet to. Skaidrs, ka trūkstošo summu pieliks. Bet tieši pateicoties darbam un naudas pelnīšanai veltītajam laikam bērns novērtēs ieguvumu, un nākotnē viņš iemācīsies nopelnīt. Un viņš nemirs no depresijas un neraudās par to, cik briesmīga ir pieaugušo dzīve.

Gadžeti

Veiksmīgiem biznesa cilvēkiem svarīga ir kvalitāte, ātrums un ērtības, nevis zīmols. Jā, viņi pērk dārgu aprīkojumu, bet viņi vispār neseko tendencei. Viņi neiegādāsies populāra tālruņa jaunāko versiju, ja kāda funkcija viņiem nebūs piemērota. Bet nabagus ved reklāma, aizskar citas vajadzības, ņem kaut ko kredītā un pārmaksā. Būt tādam kā visi, tā teikt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment