Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: ne visiem nedēļa iesāksies patīkami!

Priekšā vēl viena jauna nedēļa, tāpēc svarīgi noskaidrot, kāda tā būs no planetārā viedokļa. Tas palīdzēs jums efektīvāk risināt visas jūsu lietas un gūt panākumus tur, kur tas jums nepieciešams.

Pēc zvaigžņu ekspertu prognozēm, šonedēļ tevi un mani vēl gaidīs daudz veiksmes. Turpinās labvēlīgais periods ar spēcīgo Marsu, Venēru un Merkuru. Taču pirmais šī perioda akords, ko pārstāv pirmdiena, var izrādīties ļoti sarežģīts un pretrunīgs. Tas notiks Plutona un Merkura savienojuma dēļ – ļoti bīstams aspekts. Labas dienas sekos ar nakts gaismekļu radošo enerģiju.

Auns

Šīs ir dažas no labākajām dienām Auniem. Šajā laikā ir vērts uzsākt jaunas lietas, nodarboties ar darbu, uzņēmējdarbību, mājas darbiem. Attiecībās ar mīļajiem zvaigžņu eksperti iesaka būt pēc iespējas mazāk uzstājīgam un prasīgam. Mīkstie Auni, kuri prot sazināties nevis ar ultimātiem, bet ar lūgumiem, kļūs par laimīgākajiem tēviem, mātēm, sievām un vīriem.

Vērsis

Šonedēļ Vērsis sajutīs pārmaiņu iestāšanos. Pienāks brīdis, kad šīs Zīmes cilvēki sapratīs, ka viņi nekad vairs nebūs tādi, kādi viņi bija. Šī ir laba un produktīva nedēļa visiem šīs zīmes cilvēkiem, kuri patiešām vēlas saprast, kas un kā viņiem jādara tālāk. Mīlestības sfērā šīs septiņas dienas var būt ļoti produktīvas, jo neprecētajiem Vēršiem ir iespēja satikt savu dvēseles radinieku. Tiem, kam tas nav vajadzīgs, patiks sazināties ar partneri.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2024. gada februārī

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. februārim: izmantojiet šo laiku produktīvi un izvērtējiet, kas jums ir svarīgi!

Dvīņi

Dvīņus ziedē sagaidīs muša, taču tas nemaz nebūs jūtams, ja Dvīņi spēs ātri mainīt attieksmi pret grūtībām. Jebkurā gadījumā jums ir jāizvairās no konfliktiem un spriedzes darbā un mājās. Tāpat zvaigžņu eksperti uzskata, ka šis ir ārkārtīgi labvēlīgs laiks, lai rūpētos par savu veselību. Var ievērot diētu, vingrot, doties uz masāžu.

Vēzis

Pirmdiena Vēžiem ir visgrūtākā diena, taču tā joprojām var būt laba garastāvokļa avots. Vienkārši nenovērtējiet par zemu savus konkurentus un ienaidniekus un atpūtieties. Nedēļas sākumā var atgriezties vecie psiholoģiskie “pušumi”. Jebkurā gadījumā tam būs jāizpaužas. Ja nē, tad Vēži pagātnē visu ir darījuši pareizi attiecībā uz nedrošības, baiļu un šaubu dziedināšanu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment