Visi mīl ceptu vistu, taču ir grūti to perfekti pagatavot pannā un nepārcept.
Britu kulinārijas zvaigzne Džeimijs Olivers atklāja tehniku, kas palīdzēs panākt to, ka vistas gaļa paliek sulīga.
“Tas ir viens no maniem absolūti iecienītākajiem ēdieniem, tas ir īsts gardums – no kausētā sviesta jūs iegūstat brīnišķīgu riekstu pikantu garšu, bet no lēni gatavotā citrona – citrusu, gandrīz vīna garšu,” norādīja pavārs.
Lai pagatavotu šo ēdienu, jums būs nepieciešams
Vesela vista – 1,8 kg
Fenheļa sēklas – 1 tējkarote
Nesālīts sviests – 200 g
Ķiploks – 1
Sīpols – 2
Fenhelis – 2
Citrons – 1
Salvija – 30 g (liels saišķis)
Kanēlis – 1 nūjiņa
Piens – 1-1,5 litri
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!