Naudas zīmes, kas padarīs jūs bagātu

No vienas puses, nauda ir tikai papīrs. Taču jau kopš seniem laikiem naudai ir piešķirta īpaša maģiska nozīme.

Mūsdienās daudzi astrologi un ekstrasensi ir gatavi katram veikt rituālu, lai piesaistītu bagātību, un atkal… par naudu. Vai ir iespējams pašam uzburt finansiālus panākumus? Tas ir iespējams, ja zināt zīmes un rituālus, kas līdz mums ir nonākuši tautas teicienu un zīmju veidā.

Mēs visi zinām tautas teicienu: centus nekrāsi pie eiro netiksi. Mūsu senči bija pārliecināti, ka nauda piesaista naudu. Kā šo tautas gudrību var pielietot praksē? Jums vienkārši vienmēr jāuzrauga sava maka saturs. Arī pēc lieliem pirkumiem tajā jāpaliek vismaz santīmam! Noliekot ziemas lietas skapī, apģērba kabatā var ielikt monētu vai banknoti. Tādā veidā nauda piesaistīs finansiālus panākumus.

Viņiem patīk nauda! Tas nenozīmē, ka tie ir jāskaita katru dienu. Protams, tie ir jāskaita, bet jāreģistrē arī izdevumi un ienākumi. Kas to būtu domājis, ka jēdziens “mājas grāmatvedība” sakņojas tautas gudrībās!

Jo vairāk tu dosi, jo vairāk saņemsi. Ar to arī nevar strīdēties. Nauda mīl kustību. Tāpēc nevajadzētu tos mūžīgi turēt zem dzelzs slēdzenes. Ne velti daudzi izcili ekonomisti teica, ka ik mēnesi 20% no saviem ienākumiem nepieciešams atdot labdarībai. Nauda ir jāiegulda, tad ienākumi noteikti palielināsies vairākas reizes.

Papildus šiem gudrajiem tautas teicieniem ir sena zīme, saskaņā ar kuru naktī pie loga, kad aug Mēness, jānoliek maks ar naudu. Šeit jau rodas jautājums par astroloģiju. Mēness ietekme uz cilvēkiem ir pierādīta jau ilgu laiku. Vai Mēness var ietekmēt naudu? Drīzāk nevis uz pašiem rēķiniem, bet uz tāda cilvēka zemapziņu, kurš tic šai tautas zīmei. Protams, no rīta makā vairāk naudas nebūs, taču pats šī rituāla veikšanas process atstāj iespaidu uz cilvēka zemapziņu.

Lasi arī: Kā barot sīpolus un ķiplokus, lai tiem būtu lielas un garšīgas galvas

Ir vēl kāda zīme, kas vēsta, ka, ja iedosi kredītu nabagam, tas novedīs pie posta. Mūsu senči to skaidroja, sakot, ka tad, kad parādnieks atdod jums parādu, neveiksmes un finansiālas katastrofas enerģija tiek nodota caur naudu. Daudzi ekstrasensi ir pārliecināti, ka nauda ir lielisks enerģijas vadītājs, tāpēc pēc saskarsmes ar naudu ir jānomazgā rokas.

Astroloģijai ir arī savs bagātības modelis, kas balstīts uz zodiaka zīmēm. Astroloģiskajā kalendārā ir zvaigznāji, kuriem lemts vienmēr būt naudā. Bagāto vidū ir daudz Jaunavas zvaigznāja pārstāvju. Šiem cilvēkiem ir praktiska pieeja biznesam, smags darbs un analītisks prāts. Šai zodiaka zīmei piemīt visas īpašības, kas palīdz iegūt finansiālu neatkarību. Bez Jaunavas bagātākās Zodiaka zīmes ir Auns, Ūdensvīrs un Skorpions. Tā ir naudas burvība!

Leave a Comment