Vistas gaļu sadala porcijās. Pēc tam gabalus bagātīgi apkaisa ar sāli un pipariem, un vienu tējkaroti fenheļa sēklu. Lielu pannu ar nelīpošu virsmu uzkarsē uz vidēji augstas uguns, uz kuras izkausē 50 g sviesta. Pievienojiet vistas spārnus, kājas un augšstilbiņus pannā un cep apmēram trīsarpus minūtes vai līdz zelta krāsai, laiku pa laikam pagriežot.
Kad eļļa kļūst tumši brūna, ir laiks pārvietot vistas gaļu uz šķīvja un izliet eļļu, kas palikusi pannā. Atkārtojiet šo procesu ar pārējiem vistas gabaliņiem, kā pēdējo pannā ieliekot krūtiņu.
Pēc tam apcepiet ķiplokus, līdz tie kļūst zeltaini. Sīpolu nomizo, sagriež ceturtdaļās un pievieno pannā. Smalki sasmalciniet fenheļa kātiņus un pievienojot pannai. Pievienojiet pēdējos 50 g sviesta.
Lasi vēl: Aplej banānu mizu ar ūdeni un iegūsi pārsteidzošu rezultātu
Sviestā ieberiet lielus citrona miziņas gabaliņus, lielu sauju salvijas lapu un pievienojiet kanēļa standziņu. Visu cep pāris minūtes vai līdz dārzeņi kļūst mīksti, ik pa brīdim pannas saturu samaisot.
Lai vistas gaļa būtu mitra un mīksta, uzlieciet visu atpakaļ uz pannas, ielejiet apmēram vienu litru piena (pusei vistas gaļas jābūt iegremdētai), pievienojiet izspiestu citrona sulu.
Tad jāsamazina karstums, panna jāpārklāj ar ietaukotu papīru un gardā vistas gaļa jātur uz lēnas uguns 50 minūtes. Pēdējās 20 minūtēs nogaršojiet un pārbaudiet garšvielas, kā arī izņemiet kanēļa standziņu. Lai pasniegtu perfekti mitro vistu, izņemiet gaļu no kauliem un sadaliet to uz šķīvjiem.