Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2024. gada 27. maija līdz 2. jūnijam: īpašu piesardzību ir vēlams ievērot piektdien, it īpaši Ūdensvīriem!

Pavasaris ir beidzies. Ir pienācis laiks atvadīties no maija un sveikt jūniju. Diemžēl tas nenotiek labākajos zvaigžņu apstākļos, taču, kā saka, ir svarīgi strādāt ar to, kas ir.

Merkurs šobrīd nav īpaši noderīgs, taču, pateicoties Venērai, ir daudz spēka. Planētas pamazām sāk iet retrogrādā, bet mums visam vajadzētu izdoties.

No atsevišķiem notikumiem ir vērts izcelt bīstamo Merkura un Urāna savienojumu 31. maijā, piektdien. Pārējā nedēļa būs stabila.

Mēģiniet atbrīvoties no skaudības, dusmām un aizvainojuma šajās septiņās dienās, lai sāktu savu vasaru uz pareizās nots.

Auns

Zvaigznes tagad neveicinās jaunu paziņu veidošanu, bet palīdzēs Aunam stiprināt draudzību vai mīlestību.

Uzņēmējdarbībā vēlams nebaidīties lūgt palīdzību citiem, jo ​​tādā veidā var ietaupīt milzīgi daudz laika un pūļu, un tur nav nekā slikta.

Jā, šo nedēļu nevar saukt par labvēlīgu, taču patronplanētas vienalga neatstās Aunu pilnībā bez enerģētiskā atbalsta.

Vērsis

Planētas vēsta, ka Vērsis savā dzīves ceļā var satikt cilvēkus, kuri iemācīs domāt pozitīvi un tikt galā ar negatīvām emocijām.

Pozitīvs noskaņojums vienmēr ir labs palīgs darbā un mīlas lietās. Kad Vērsis ir emocionāli augstā līmenī, viss viņa dzīvē sāk mainīties pozitīvi. Ja patīkamu cilvēku ir maz, nevajag sevi sarūgtināt.

Jūs varat darīt kaut ko interesantu.

Lasi vēl: Esiet ļoti uzmanīgi šajās 5 dienas 2024. gada jūnijā: iespējamība saskarties ar nepatīkamām, negaidītām situācijām paaugstināsies!

Dvīņi

Mīlestības sfērā Dvīņiem šonedēļ var nākties uzņemties atbildību par citu cilvēku rīcību. Vēlams vairāk laika veltīt mīļajiem un draugiem.

Visticamāk, ka Dvīņi spēs atrisināt daudzas attiecību problēmas. Šī nedēļa būs produktīva ikvienam, kurš tiecas pēc izlīguma un harmonijas ģimenē un kolektīvā.

Mums ir jāsatiek cilvēki pusceļā, lai viņi darītu to pašu.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti stingri neiesaka šonedēļ neforsēt notikumus un steigties. Vēži nedrīkst būt pārāk agresīvi pret cilvēkiem.

Pat ja šie cilvēki ir pelnījuši šādu uzvedību. Steiga un neuzmanība var kavēt panākumus. Neskatoties uz grūtībām, Vēži spēs pareizi plānot lietas nākotnei.

Galvenais ir atcerēties uzdevumus un objektīvi izvērtēt iespējas.

Lauva

Lauvām maija pēdējās un jūnija pirmās dienas labāk veltīt mājsaimniecības darbiem vai atpūtai, bet, ja ir vēlme smagi strādāt, tad to nevajag sev liegt.

Galvenais nepārstrādāties. Ja Lauvas jūtas slikti, tas nozīmēs, ka ir laiks nedaudz atpūsties. Visbīstamākā diena ir piektdiena. Šajā dienā Lauvas var izjust smagu garīgu vājumu un savārgumu.

Jums tas vienkārši ir jāiztur.

Jaunava

Pēc zvaigžņu ekspertu domām, Jaunavām šonedēļ var zust motivācija un vēlme kaut ko darīt. Šis ir laiks, ko ieteicams veltīt atpūtai un relaksācijai.

Labāk neuzņemties pārāk atbildīgus un laikietilpīgus darbus, ja ir iespēja tos atlikt. Nervu uzturēšana ir daudz svarīgāka.

Nedēļa absolūti nav piemērota riskiem un piedzīvojumiem, tāpēc Jaunavām vajadzētu iet vienkāršāko un laika pārbaudīto ceļu.

Svari

Svariem vajadzētu nodarboties ar radošām aktivitātēm, taču ne tāpēc, ka viņi būs produktīvi, bet gan tāpēc, ka tie palīdzēs pārdzīvot grūtības un kļūt laimīgākiem.

Panākumi vaļaspriekos un radošumā atstās pozitīvu zīmi uz veselību, galvenokārt garīgo veselību. Darbā un biznesā var mēģināt iemest ēsmu, ja ir kādas svarīgas un interesantas idejas, taču pagaidām nav vērts veidot notikumus.

Skorpions

Liktenis šauj reti, bet precīzi. Šonedēļ Skorpioniem būs iespēja lēkt uz priekšu un kļūt veiksmīgākiem kādā biznesā vai pasākumā, taču nav jāgaida brīnums.

Ir svarīgi strādāt un darīt to, kas jums padodas vislabāk. No 27. maija līdz 2. jūnijam viss notiks pēc likuma “novērtē to, kas tev ir”.

Ja Skorpioni sāks vēlēties vairāk, nekā Visums viņiem dod, un tajā pašā laikā pārmet liktenim neveiksmes, viņi var sagaidīt rūgtās pieredzes atkārtošanos.

Lasi vēl: Spēka dienas 2024. gada jūnijā: šī būs jūsu iespēja mainīt dzīvi tā, kā jūs to vēlaties!

Strēlnieks

Daudziem Strēlniekiem pavasaris beigsies ar nelielu noti, taču tas nav iemesls, lai būtu drosmi. Tas vienkārši sakrita, jo šobrīd nav tas labākais laiks.

Ap izmisušajiem cilvēkiem uzkrāsies negatīvā enerģija, atstumjot visus, tāpēc Strēlniekam, gluži pretēji, vajadzētu izstarot labestību un optimismu, lai cilvēki pie viņiem piesaistītu un mīlētu.

Tas palīdzēs jums gūt panākumus mīlestībā un uzlabot attiecības ar citiem kopumā.

Mežāzis

Mežāžiem šobrīd nav tas perspektīvākais laiks, taču noteikti nevajag sevi noskaņot uz 100% neveiksmēm biznesā, darbā un mīlestībā.

Panākumi nāks tikai ar mēru, tāpēc ir svarīgi strādāt, atpūsties, sazināties, periodiski atrasties vientulībā. Tagad viss ir labi, bet pamazām. Mežāžiem tas būtu jāatceras, darot vienu vai otru lietu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem tagad ir jāpalīdz tiem, kas viņiem lūdz palīdzību, bet ne ar galvu jāiet altruismā.

Mērens draugu un ģimenes atbalsts noteikti spēlēs pozitīvu lomu veiksmes piesaistē – varbūt ne tagad, bet noteikti tuvākajā nākotnē.

Zvaigžņu eksperti iesaka nekliegt par savu augstsirdību, jo pieticība cilvēku padara skaistu. Īpaši aktuāli tas ir šobrīd – Jupitera negatīvās kustības sākuma periodā.

Zivis

Zivis, diemžēl, nevarēs sēdēt uz diviem krēsliem. Vairāk laika būs jāvelta darbam, vai ģimenes, personīgām lietām.

Zivis ar konservatīviem uzskatiem tagad būs soli priekšā tām, kuras pastāvīgi vēlas izpētīt kaut ko jaunu un riskēt, pārkāpjot iespējamā robežas. Piesardzība un mērenība it visā ir stabilitātes un panākumu atslēga.

Ja nākamajā nedēļā jums ir daudz svarīgu uzdevumu, varat izmantot spēcīgu rituālu, lai piesaistītu panākumus un labklājību.

No savas puses novēlam veiksmi, labestību un tikai patīkamas emocijas šajā grūtajā laikā. Lai 2024. gada vasara jums sākas uz pozitīvas nots.

Leave a Comment