Pagātnes karmas ietekme uz mūsu dzīvi: jūsu pagātne var sabojāt jūsu tagadni, ja neko nedarīsiet lietas labā!

Viens no karmas likumiem saka: pagātnei ir milzīga ietekme uz tagadni un nākotni. Kādus secinājumus mēs izdarīsim no savas pagātnes pieredzes, tas noteiks mūsu turpmāko dzīvi.

Vai esat bieži ievērojuši, ka daudzas situācijas jūsu dzīvē pastāvīgi atkārtojas? Piemēram, jūs vienmēr pazaudējat naudu vai dokumentus.

Vai arī otrais kauss iemeta tevi citā situācijā. Vai arī jūs pastāvīgi apkrāpj veikalā.

Vai esat kādreiz domājuši, kāpēc tas notiek? Vai tā ir pagātnes karma, kas ietekmē jūsu dzīvi?

Ja pamanāt, ka jūsu dzīvē viss griežas pa apli, tad ziniet: tas nav nejauši. Vienkārši liktenis cer, ka jūs beidzot uzlabosities, tāpēc tas katru reizi nostāda jūs vienā un tajā pašā situācijā.

Piemēram, bērnībā kāds izmantoja tavu laipnību un naivumu. Jūs palīdzējāt cilvēkam, bet viņš jūs maldināja. Pēc kāda laika jūs nonācāt tieši tādā pašā situācijā un darījāt tieši to pašu.

Un trešo reizi liktenis jums nosūtīja negodīgu cilvēku, taču jūs neņēmāt vērā pagātnes kļūdas un atkal nonācāt nepatīkamā situācijā sava naivuma dēļ.

Tas notiks līdz brīdim, kad sapratīsi, kāda ir tava kļūda, un sāksi izturēties pret cilvēkiem savādāk.

Dažkārt pagātnes ietekme uz cilvēku iedarbojas citādi. Piemēram, jūsu ģimenē daudzi radinieki nespēja sakārtot savu personīgo dzīvi.

Jūsu acu priekšā notika šķiršanās, strīdi un mantas dalīšana. Tuvinieku karma var tevi ļoti ietekmēt. Lai neuzņemtos savu tuvinieku smago nastu, jums vajadzētu saprast un labot viņu kļūdas.

Lasi vēl: 2024. gada jūlijā esiet uzmanīgi šajā dienā: daudziem nelaimes, šķēršļi un problēmas sakritīs uz galvas

Jums ir jāsaprot, ko tieši viņi izdarīja nepareizi, un jācenšas pašam nedarīt to pašu.

Jūsu iepriekšējā dzīve var ietekmēt arī jūsu dzīvi . Piemēram, jūs moka bailes no lielām ūdenstilpnēm, lai gan esat lielisks peldētājs, un kopumā jūs reti apmeklējat vietas, kur tās atrodas.

Bet, ieraugot jūru vai ezeru, tu nodreb un skaidri redzi attēlu, kurā tevi pārklāj vilnis. No kurienes rodas šīs bailes, ja jūs nekad neesat noslīcis?

Atbilde ir acīmredzama: no iepriekšējās dzīves. Iespējams, jūs noslīka savā iepriekšējā iemiesojumā, un tagad bailes no ūdens jūs vajā jūsu pašreizējā dzīvē.

Vienkāršākais pagātnes ietekmes piemērs ir tad, kad tu pieļauj kļūdu un nespēj to aizmirst. Visa jūsu dzīve no šī brīža ir sadalīta “pirms” un “pēc”.

Pastāvīgas domas par jūsu pagātnes nedienām jūs vajā. Tas palēnina jūsu attīstību. Piemēram, jūsu otrā pusīte jūs pameta, un tagad, satikusi jaunu mīlestību, jūs baidāties, ka notiks tas pats. Jūs nevarat dzīvot pagātnē; katra situācija ir individuāla.

Pagātnes ietekme uz cilvēka dzīvi nav apšaubāma. Dažreiz atlaist nav viegli, bet tas ir jādara. Jums ir jāmaina sava karma, lai nekas netraucētu jūsu ceļā uz laimi.

Leave a Comment