2024. gada jūlijā esiet uzmanīgi šajā dienā: daudziem nelaimes, šķēršļi un problēmas sakritīs uz galvas

Jūlijs būs viens no 2024. gada labvēlīgākajiem mēnešiem, jo ​​šajā laika periodā mūs sagaida tikai viena patiesi bīstama diena.

Zvaigžņu eksperti par to runāja detalizēti, lai jūs varētu izvairīties no problēmas.

Jūlijā būs pat astoņas labvēlīgas dienas, un dažām no tām būs ilgstošas ​​sekas.

Kopumā jūlijam vajadzētu būt pozitīvisma un jaunu iespēju laikam gan tev, gan man, taču neaizmirsti par bīstamo dienu, kura būs tikai viena, bet kas var sagādāt daudz grūtību.

15. jūlijs — Marsa konjunkts ar Urānu

15. jūlijā naksnīgajās debesīs satiksies Marss un Urāns. Konjunkcija ir aspekts, kurā divi nakts gaismekļi naksnīgajās debesīs atrodas blakus viens otram – tas ir, tie atrodas vienā Zemes pusē.

Marss un Urāns šajā pozīcijā centīsies pārspēt viens otru, tāpēc mūs sagaida spēcīga disonanse.

Marss izraisīs cilvēkos agresiju un nepamatotu vēlmi aizstāvēt savas robežas jebkurā mērogā – gan darbā, gan mājās. Cilvēki kļūs rupjāki un neuzmanīgāki vārdu izvēlē.

Lasi vēl: Spēka dienas 2024. gada jūlijā: šajās dienās jums izdosies iegūt laimi un gūt lielus panākumus, nepalaidiet garām!

Urāns to darīs. Ka mūsu dzīvē parādīsies daudz nepatīkamu negadījumu, kas nekādā gadījumā nav atkarīgi no mums.

Tas ir nepatīkami, bet ar to ir jāsadzīvo. Nāksies samierināties ar problēmām un iemācīties pieņemt visu tā, kā ir – gudri un mierīgi.

Šī diena pārveidos mums apkārt esošo realitāti, sagādājot zināmas nepatikšanas. Centieties turēt acis atvērtas un nesteidzieties pieņemt lēmumus.

Katra diena nes jaunus pārsteigumus, un, lai tie būtu patīkami, svarīgi katru rītu noskaņoties pozitīvajam.

Ikdienas rituāli palīdzēs sākt dienu ar smaidu un viegli izturēt likteņa peripetijas. Tas būs iespējams pat tādās bīstamās dienās kā 15. jūlijs.

Novēlam veiksmīgu mēnesi, labu garastāvokli un vieglas uzvaras mīlestībā, biznesā, darbā.

Leave a Comment