Kā uzlādēt sevi ar pozitīvu enerģiju, lai jūs varētu gūt lieliskus panākumus

Mēs ne reizi vien esam jūs brīdinājuši par negatīvo enerģiju. Ezotēriķi sniedza padomus, kā atbrīvoties no objektiem, kas apveltīti ar negatīvismu, un runāja par briesmām, ko rada enerģijas vampīri.

Tagad ir pienācis laiks jums pastāstīt, kur jūs varat iegūt pozitīvu enerģiju un kā vislabāk to uzlādēt.

Ja jūs bieži jūtat spēku zudumu un nevarat to attaisnot, tad jūsu enerģijas potenciāls, iespējams, ir ļoti vājš un jums ir nepieciešama papildu uzlāde.

Enerģiju var uzņemt gandrīz no jebkuras vietas: no Saules, no Zemes, no ūdens un kokiem. Tomēr, pirms sākat uzlādēt enerģiju, jums jābūt pilnīgi mierīgam un līdzsvarotam.

Vienkāršākais veids, kā iegūt enerģiju, ir uzlādēties no Saules. Vajag atslēgties no svešām domām, koncentrēt uzmanību tikai uz objektu, pacelt rokas pret Sauli un garīgi iedomāties, kā tās enerģija nonāk tavā ķermenī.

Jūs varat iegūt Zemes enerģiju līdzīgā veidā. Ir nepieciešams pieskarties tā virsmai ar kājām un plaukstām. Staigāšana basām kājām pa zāli ir labākais, ko varat darīt.

Lasi vēl: Pagātnes karmas ietekme uz mūsu dzīvi: jūsu pagātne var sabojāt jūsu tagadni, ja neko nedarīsiet lietas labā!

Enerģija plūdīs caur pirkstiem un kāju pirkstiem. Šeit atkal nepieciešama pilnīga koncentrēšanās procesam un iekšēja miera sajūta.

Ūdens enerģiju var absorbēt, pilnībā saskaroties ar to. Atrodoties ūdenī, jums vajadzētu koncentrēties uz elpošanu un iedomāties, ka ar katru ieelpu pie jums nāk pozitīvas enerģijas daļa.

Uzlādēšana no kokiem prasa īpaši rūpīgu sagatavošanos. Jūs nevarēsiet uzņemt vēlamo enerģijas plūsmu no neviena koka, ar kuru jūs saskaraties.

Pirmkārt, jums ir jāizvēlas koks, kuram pieskaroties, jūs izjutīsit zināmu līdzjūtību. Ir labi, ja koks ir garš un zarains. Atradis “savu” koku, atspiedies pret to un iztēlojies, kā tā enerģija lēnām plūst no saknēm uz pašiem augšējiem zariem un atpakaļ. Tad sajūti saikni ar šo koku, garīgi saplūst ar to. Iztēlojieties, kā enerģija iet caur jums.

Lai izmantotu visas šīs metodes, jums ir jābūt vismaz pamatzināšanām par vizualizācijas mākslu.

Ar to jūs varat viegli iedomāties enerģijas plūsmas kustību, un tas ievērojami paātrinās un uzlabos visu procesu.

Neskatoties uz to, ka jūs gandrīz vienmēr varat uzlādēt no dabas, jums joprojām ir nepieciešams taupīt enerģiju. To ne vienmēr ir viegli izdarīt. Jāmācās kontrolēt savas domas un vārdus, kuros arī ir enerģija.

Centieties biežāk būt labā garastāvoklī, nesatraucieties par sīkumiem un nedomājiet par slikto. Domām un vārdiem ir spēks, kas var ietekmēt gan tevi, gan apkārtējos. Mūsu enerģija var ātri izšķiest strīda laikā, kad mūs pārņem garlaicība un skumjas.

Cilvēks var atņemt jūsu enerģiju, saskaroties ar jums. Mūsu vidū ir enerģētiskie vampīri, kuri, dažkārt paši nemanot, izsūknē enerģiju no cilvēkiem.

Ja jūtat, ka jūtaties neomulīgi kāda cilvēka tuvumā vai pēc sarunas ar viņu jūtaties noguris vai skumjš, tad šāda komunikācija ir jāierobežo. Varbūt viņš ir enerģijas vampīrs, un jūs esat viņam donors.

Vai esat satikuši šādus cilvēkus? Pastāstiet mums par to komentāros.

Leave a Comment