Garša no bērnības: auzu pārslu cepumi tiek pagatavoti tikai 15 minūtēs un paaugstina garastāvokli visai dienai!
Lai pagatavotu gardus un kraukšķīgus auzu cepumus, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
Ātri pagatavojamas auzu pārslas – 100 g
Sviests (82% tauku saturs) – 80 g
Milti – 100 g
Olas – 1 gab.
Cukurs – 100 g
Cepamais pulveris – 4 g
Vaniļas cukurs – 1 tējkarote
Kanēlis – 1 tējkarote
Sāls – šķipsniņa
Gatavošanas metode:
Sagatavošanās darbi:
Sviesta sagatavošana: Izņemiet sviestu no ledusskapja un ļaujiet tam sasilt līdz istabas temperatūrai. Tas palīdzēs sviestu vieglāk iemaisīt mīklā.
Cepeškrāsns uzsildīšana: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem pēc Celsija.
Lasi vēl: Šogad negatavosim ievārījumu – lūk, alternatīva, kas atvieglos jums dzīvi!
Sastāvdaļu sajaukšana:
Sauso sastāvdaļu sajaukšana: Sajauciet miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri, sāli, vaniļas cukuru un kanēli lielā bļodā. Pārliecinieties, ka visas sausās sastāvdaļas ir labi samaisītas, lai cepumi būtu vienmērīgi garšīgi.
Blenderēšana: Lai iegūtu smalkāku tekstūru, varat izmantot blenderi, lai iecilātu auzu pārslas miltu maisījumā. Tas nodrošinās, ka cepumi būs viendabīgi un kraukšķīgi.
Cukura pievienošana: Pievienojiet cukuru sausajam maisījumam un rūpīgi samaisiet, lai cukurs vienmērīgi sadalītos.
Olas un sviesta pievienošana: Ielauziet olu bļodā ar sausajām sastāvdaļām. Izkausējiet sviestu (to var izdarīt mikroviļņu krāsnī vai uz plīts) un pievienojiet to maisījumam. Rūpīgi samaisiet, līdz visas sastāvdaļas ir labi apvienotas un mīkla kļūst viendabīga.