Katru nedēļas nogali cepu šokolādes kūku “Šokolādes kārums”: brīnišķīgi garda un viegla, veikalā esošās pat nestāv klāt!

Ja tu mīli šokolādi tikpat ļoti kā es, tad noteikti sapratīsi manu sajūsmu par šodienas kūku.

Galu galā, šis neticami gardais “Šokolādes kārums” apvieno šokolādes kūku un šokolādes krēmu, radot īstu garšu vulkānu.

Biskvīta kūka pati par sevi ir maiga un nedaudz mitra, un krēms ir biezs un ar patīkamu tekstūru.

Tas ir īsts gardums, kas iepriecinās jebkuru šokolādes mīļotāju. Dalos ar šokolādes kūkas “Šokolādes kārums” recepti, lai tu arī varētu izbaudīt šo garšīgo brīnumu.

Garšīgais “Šokolādes kārums”

Sastāvdaļas

Biskvītam:

2 olas

Šķipsniņa sāls

150 g cukura

150 ml kefīra

1,5 tējk. cepamais pulveris

150 ml augu eļļas

170 g miltu

1 ēd.k. kakao

Krēmam:

600 g skābā krējuma

200 g piena šokolādes

Pagatavošana

Mīklas pagatavošana:

Iesitiet olas nelielā traukā un pievienojiet šķipsniņu sāls un cukura. Sakuļ līdz viendabīgai masai.

Lasi vēl: Es izmēģināju pildītus kabačus klostera stilā, jo šīs ir labākās vakariņas vasarā

Pievienojiet augu eļļu un kefīru. Šīs sastāvdaļas padarīs kūku mitru un pūkainu.

Sajauciet miltus ar cepamo pulveri un pievienojiet tos maisījumam. Pievienojiet arī kakao un visu rūpīgi samaisiet, lai veidotos viendabīga mīkla.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment