Ne visiem garšo brokoļu ēdieni. Tikai pirms pāris gadiem man bija iespēja nobaudīt šī košā dārzeņa garšu.
Man patīk tvaicēt brokoļus vai pagatavot no tiem garšīgu biezeņa zupu pēc Gordona Remzija receptes.
Britu šefpavāram ir patiess kulinārijas talants. Tikai ar 2 sastāvdaļām viņš radīja īstu šedevru. Šodien izmēģināju to atkārtot un pasniedzu vīram novērtēt. Jums šī zupa noteikti patiks tik pat ļoti kā manam vīram, kurš palūdza papildu porciju!
Brokoļu ēdieni
Brokoļu ēdienam, ko gatavoju šodien, ir vairākas iezīmes.
Pirmkārt, lai to pagatavotu, nepieciešamas tikai 2 galvenās sastāvdaļas un sāls. Tas ir pats brokolis un ūdens to pagatavošanai.
Lasi vēl: Vecmāmiņas recepte marinētiem kabačiem, lai tie būtu tikpat kraukšķīgi kā marinēti gurķi
Otrkārt, ir svarīgi izmantot tikai brokoļu ziedus bez kātiem. Tas ietekmē gatavās zupas garšu, kā arī tās krāsu.
Sastāvdaļas
2-3 lielas brokoļu galviņas
ūdens
sāls pēc garšas
Šķir nākošo lapu un lasi pagatavošanas soļus….