Pacentos un pasniedzu savam vīram brokoļu zupu pēc Gordona Remzija receptes

Sagatavošana

1.Vispirms lielā katliņā uzvāra ūdeni. Kamēr ūdens karsējas, atdaliet brokoļu ziedus no kātiņa. Kad ūdens vārās, pievienojiet sāli. Pēc tam ūdenim pievieno brokoļus un vēlreiz pievieno sāli.

2.Vāra brokoļus verdošā ūdenī ne ilgāk kā 3-4 minūtes. Pēc tam nokāš brokoļus caurdurī, pārkāšot ūdeni citā traukā, kurā brokoļi tika vārīti.

3. Karstus novārītos brokoļus liek blenderī. Blendera bļodā pievienojiet nedaudz ūdens, kurā brokoļi tika vārīti. Pielāgojiet ūdens daudzumu pēc saviem ieskatiem.

Viss atkarīgs no tā, kādas konsistences biezzupu vēlaties.

4.Sasmalciniet brokoļus blenderī līdz biezenim. Nogaršojiet iegūto maisījumu. Ja sāls ir par maz, pievieno zupai sāli un vēlreiz sablendērē. Gatavs!

Brokoļu ēdieni

Šīs zupas viltība ir tās vienkāršība. Lai pagatavotu patiesi gardu ēdienu, ritenis nav jāizgudro no jauna. Galvenais šeit ir ļaut brokoļiem attīstīt savu garšu. Un, lai to izdarītu, ir nevēlami pārvārīt dārzeņu, pretējā gadījumā arī mainīsies tā garša un krāsa.

Lasi vēl: Iemarinēti sīpoli karstājā marinādē: ļoti gards papildinājums pie jebkura ēdiena

Gordonam Remzijam patīk apvienot vienkāršus ēdienus ar oriģinālu noformējumu. Tātad, viņš lej šķīvī brokoļu zupu, vispirms pievienojot dažus valriekstus un gardēžu sieru (piemēram, zilo sieru).

Vislabāk ir pasmidzināt olīveļļu uz ēdiena. Un, ja vēlaties pārsteigt savus viesus, pasniedziet brokoļu zupu maizē.

Ja britu šefpavāra recepte jūs nepārsteidz, jūs vienmēr varat modernizēt šo ēdienu. Piemēram, zupai pievienojiet krējumu un sieru.

Varat arī padarīt to sātīgāku, pievienojot citus dārzeņus. Ļoti bieži brokoļi tiek kombinēti ar ziedkāpostiem vai parastajiem kartupeļiem.

Mūsu mājas lapā varat atrast arī daudzas interesantas receptes. 

Var izmantot arī brokoļu kātus. No tā tiek pagatavoti veselīgi dārzeņu salāti, nekaitējot jūsu figūrai. Iesaku!

Pastāsti man, vai tev garšo brokoļi? Kā jūs gatavojat šo dārzeni?

Leave a Comment