Šī vistas salātu recepte ir vislabākā un ģimenes iecienītākā! Man patīk izmantot ceptas vistas vai ceptas vistas krūtiņas, kas ir pārkaisītas ar baziliku vai rozmarīnu.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
½ tases sasmalcinātu mandeļu
½ glāzes majonēzes
1 ēdamkarote citrona sulas
¼ tējkarotes maltu melno piparu
2 tasītes sasmalcinātas, vārītas vistas gaļas
1 selerijas kāts, sasmalcināts
Pirmais pagatavošanas solis:
Ievietojiet mandeles pannā. Apgrauzdējiet uz vidēji augstas uguns, bieži apmaisot. Jāņem vērā, ka tās viegli apdeg.
Otrais pagatavošanas solis:
Vidēji lielā bļodā samaisiet majonēzi, citrona sulu un piparus.
Trešais pagatavošanas solis:
Samaisiet ar vistas gaļu, grauzdētām mandelēm un seleriju. Un izbaudiet!
Lasi vēl: Gardas garneles ar ķiplokiem, tās uzrunās ikvienu
Vai var sasaldēt vistas salātus?
Nav ieteicams sasaldēt vistas gaļas salātus, jo majonēze atkausēšanas laikā atdalīsies.
Kā uzglabāt vistas salātus?
Vistas salātus uzglabājiet hermētiskā traukā ledusskapī. Pareizi uzglabāti, vistas gaļas salāti ir derīgi trīs līdz piecas dienas. Ja vistas gaļas salātus pasniedzat uz salātu zaļumiem, mēģiniet tos uzglabāt atsevišķi, lai tie nesasaltu un nenovītu.