Šīs ir lieliskas pildītas sēnes, receptē tiek izmantots skābais krējums un rīvēts siers, lai pildījumu noturētu kopā.
Nepieciešamās sastāvdaļas, lai pagatavotu pildītās sēnes:
24 sēnes, cepurītes un kātiņi sagriezti kubiņos
½ oranžās paprikas, sagrieztas kubiņos
½ sīpola, sagriezta kubiņos
1 mazs burkāns, sagriezts kubiņos
2 šķēles speķa, sagrieztas kubiņos
1 glāze sasmalcināta Čedaras siera
½ glāzes skāba krējuma
Pirmais pagatavošanas solis:
Uz vidējas uguns pannā ielieciet sēņu kātiņus, oranžo papriku, sīpolu, burkānu un speķi. Gatavojiet un maisot vāriet, līdz viss ir mīksts, apmēram 5 minūtes. Iemaisiet 1 glāzi Čedaras siera un skābo krējumu; gatavojiet, līdz pildījums ir labi apvienojies un siers ir izkusis, apmēram 2 minūtes.
Otrais pagatavošanas solis:
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 350 ° grādiem.
Trešais pagatavošanas solis:
Izkārtojiet sēņu cepurītes uz cepšanas paplātes. Katrai sēņu cepurītei uzberiet pildījumu. Virsū pārkaisiet 1 1/2 ēdamkarotes Čedaras siera.
Lasi vēl: Ātrā banānu kūkas recepte, kura ir vienkārša pagatavošanā un garda
Ceturtais pagatavošanas solis:
Ievietojiet paplāti ar sēnēm gaisa fritēšanas grozā. Gatavojiet, līdz siers izkūst, apmēram 8 minūtes.
Varat izmantot jebkāda veida sieru, kādu vēlaties.
To var pagatavot arī mikroviļņu krāsnī: Var cept, līdz siers ir labi apbrūnojis, apmēram 10 minūtes.