Gardais melleņu deserts ar pievienotu slepeno sastāvdaļu

Kūka ir pārlieta ar citronu pudiņu un papildināta ar mellenēm un putukrējumu.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

½ tases melleņu

1 citrons – izspiests no sulas

1 tējkarote baltā cukura

2 tasītes auksta piena

1 iepakojums ātri pagatavojamā citronu pudiņa maisījuma

½ glāzes putukrējuma, ja putukrējums ir nepieciešams

Pirmais pagatavošanas solis:

Ielieciet mellenes bļodā. Mellenes vienmērīgi pārlejiet ar citrona sulu un pārkaisiet ar cukuru, pēc tam lieciet ledusskapī vismaz uz 15 minūtēm.

Otrais pagatavošanas solis:

Sadaliet kūkas kubiņus 4 mazos deserta trauciņos.

Trešais pagatavošanas solis:

Ielejiet pienu bļodā, pievienojiet pudiņa maisījumu un 2 minūtes saputojiet, vienmērīgi pārlieciet pudiņa kūku 4 trauciņos. Pudiņa un kūkas maisījumu atstājiet ledusskapī, līdz pudiņš ir gatavs, vismaz 5 minūtes.

Lasi vēl: Šī recepte gaļu padarīs sulīgu un mīkstu – cūkgaļas karbonādes cepšana gaisā

Ceturtais pagatavošanas solis:

Sadaliet mellenes 4 porcijās, 4 ogas atstājiet papildināšanai. Katrai kūkas porcijai uzberiet pa 1 porcijai ogu. Katru porciju pārlejiet ar putukrējumu. Katras porcijas virspusē novietojiet vienu ogu.

Ātri un viegli pagatavojams deserts, kas noteikti noderēs jebkurā situācijā.

Pudiņš garšos kā bērniem – tā arī pieaugušajiem.

 

Leave a Comment