Kūka ir pārlieta ar citronu pudiņu un papildināta ar mellenēm un putukrējumu.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
½ tases melleņu
1 citrons – izspiests no sulas
1 tējkarote baltā cukura
2 tasītes auksta piena
1 iepakojums ātri pagatavojamā citronu pudiņa maisījuma
½ glāzes putukrējuma, ja putukrējums ir nepieciešams
Pirmais pagatavošanas solis:
Ielieciet mellenes bļodā. Mellenes vienmērīgi pārlejiet ar citrona sulu un pārkaisiet ar cukuru, pēc tam lieciet ledusskapī vismaz uz 15 minūtēm.
Otrais pagatavošanas solis:
Sadaliet kūkas kubiņus 4 mazos deserta trauciņos.
Trešais pagatavošanas solis:
Ielejiet pienu bļodā, pievienojiet pudiņa maisījumu un 2 minūtes saputojiet, vienmērīgi pārlieciet pudiņa kūku 4 trauciņos. Pudiņa un kūkas maisījumu atstājiet ledusskapī, līdz pudiņš ir gatavs, vismaz 5 minūtes.
Lasi vēl: Šī recepte gaļu padarīs sulīgu un mīkstu – cūkgaļas karbonādes cepšana gaisā
Ceturtais pagatavošanas solis:
Sadaliet mellenes 4 porcijās, 4 ogas atstājiet papildināšanai. Katrai kūkas porcijai uzberiet pa 1 porcijai ogu. Katru porciju pārlejiet ar putukrējumu. Katras porcijas virspusē novietojiet vienu ogu.
Ātri un viegli pagatavojams deserts, kas noteikti noderēs jebkurā situācijā.
Pudiņš garšos kā bērniem – tā arī pieaugušajiem.