Horoskops 22.februārim: izvairieties no intrigām!

Šo dienu vēlams aizvadīt aktīvi, bet nedodot solījumus, ko nevarēs izpildīt un neiesaistīties intrigās, kas var novest pie milzīgam problēmām!

Auns

Šajā laikā jums ir jābūt aktīvam, jo ​​īpaši saistībā ar sanāksmēm, kontaktiem. Ja rodas nesaskaņas ar savu mīļoto, mēģiniet uzlabot situāciju, ievedot attiecības romantiskā gultnē. Drīz vien viss notiks.

Vērsis

Lai nepieļautu kļūdas, atlikt sarežģītas lietas uz vēlāk. Nedodiet nekādus solījumus, jo jūs nevarēsiet paveikt gandrīz visu no solītā. Uzmanību jāizrāda nepazīstamiem cilvēkiem, lai tie nekļūtu par viltību.

Dvīņi

Tagad ap jums rādīsies interesanti notikumi. Bet vislabāk jums joprojām ir palikt par pasīvu novērotāju un nekur neiesaistīties. Pretējā gadījumā jūs varat pieļaut neuzmanības kļūdas, kas, neradot komplikācijas, radīs problēmas.

Vēzis

Šajā dienā jūs diez vai vēlaties strādāt pārāk daudz. Un iemesls ir tas, ka jūsu galva būs piepildīta ar jebkādām domām, tikai neproduktīvām. Centieties izvairīties no asiem stūriem, neaizraujieties ar citiem un nesakiet tiem neko. Jo īpaši rūpējieties par ģimeni un draugiem.

Lasīt arī: Vizuālais eksperts apgalvo, ka skandalozā bilde ar Rimšēvicu un krievu eliti ir rediģēta

Lauva

Grūtības, kas var rasties personīgajā sfērā, tiks atspoguļotas darbā. Nesāciet romantiku. Nebaidieties lūgt kolēģu padomu un neatraidiet palīdzību. Veiksmīgi plānojiet kustības, kas saistītas ar atpūtu un horizonta paplašināšanos.

Jaunava

Diena solās iet strauji. Nebaidieties no grūtībām, jūs varat tos pārvarēt. Tagad jūs varat iedvesmot darbaspēku, pat slinkus un lēni domājošus cilvēkus. Neļaujiet svešiniekiem iejaukties tavā dzīvē.

Svari

Apstākļi ļaus jums mierīgi apkopot jūsu domas un atrisināt uzkrāto jautājumu. Šajā dienā var būt konflikti ar citiem. Sargieties no krāpšanas un viltus, it īpaši no nepazīstamiem cilvēkiem. Un no savas puses neļaujiet nekādu vardarbību – tas pret jums vērsīsies.

Skorpions

Visi jūsu centieni tagad ir vērsti uz panākumiem. Lieliska rezultāta galvenais nodrošinājums būs jūsu disciplīna un atbildība. Tas attiecas uz mīlestības sfēru, tādēļ attiecībās ar mīļoto ir vairāk uzmanības jāvelta.

Lasīt arī: Latvijas galvaspilsētā atvērta mākslas viesnīca par godu slavenajam detektīvam Sherlock Holmes

Strēlnieks

Tagad tev labāk izvairīties no priekšniekiem, jo ​​tu vari izraisīt iekaisumu pat bez jebkāda iemesla. Tādēļ jūs varat neaizsargāti tikt aizvainoti. Bet dienas beigās viss notiks. Iespējams, ka jūs kļūsiet par idejas autoru, kas iedvesmo citus.

Mežāzis

Diena ir jāsāk uzņēmējdarbībā, jāvienojas un jāatrod kompromisi, un tā var arī veicināt jaunu attiecību rašanos. Neveiciet tukšus solījumus un izvirziet prasības citiem. Attiecībās ar mīļoto centieties izvairīties no kritikas un pārmetumiem.

Ūdensvīrs

Veicot svarīgas sarunas, jāievēro iekšējā balss, un iespējamie domstarpību risinājumi ir jārisina ar kompromisu. Efektīvi tiksies ar draugiem un paziņām, kā arī dažādiem ceļojumiem. Ar mīlošām attiecībām var sagaidīt patīkamus pārsteigumus.

Zivis

Diena ir labvēlīga jaunu plānu īstenošanai. Attiecībās ar mīļoto cilvēku negaidītas izmaiņas nav paredzamas. Neiesaistīties intrigās, atturēties no lieliem izdevumiem.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment