Netīrā patiesība par zodiaka zīmēm!

Šis raksts atvērs jūsu acis uz reālo astroloģiju un, kas jūs esat, ja jūs tai ticat! Visi astroloģijas mīļotāji parasti saka, ka viņu zīmes īpašības sakrīt ar viņu personības īpašībām. Bet parasti tas ir tādēļ, ka horoskopus sastāda cilvēki, kuri vienkārši vēlas jums izpatikt. Ir jauki ticēt jaukām lietām.

Auns

Būtībā jūs esat mērkaķis. Auns ir impulsīvs, agresīvs un rada daudz trokšņa. Jūsu personai trūkst dziļuma, tāpēc daudzi cilvēki uzskata, ka jūs esat “viltus” sabiedrības spēlē.

Daudzi cilvēki vēlas zināt, kas jums ir galvā, bet patiesība ir tā, ka tajā nav nekas. Jūsu spēja vienkāršot realitāti ir reducējoša, t.i. jūs atvieglojat pasauli, lai padarītu to skaidrāku ne priekš citiem, bet padarīt to personīgāku pret jums. Bet prognozēšanas trūkums padara jūs naivu un stulbu.

Vērsis

Tu esi garlaicīgs mazais īpašnieks. Bet vissliktākais ir tas, ka buļļi ir visnežēlīgākie radījumi uz planētas. “Mans, mans, mans!” Tieši tāpēc jūs esat tik ļoti priecīgi spēlēt monopolu. Dolāri ir kļuvuši par tavu dzīvi, lai gan citi par to jums nepasaka.

Dvīņi

Vai jums ir uzmanības deficīta traucējumi? Jūs varat noliegt, bet šīs Zodiaka zīmes galvenā iezīme ir pilnīga nespēja koncentrēties un nomierināties. Jūsu galvā ir spēcīgs, daudzu dažādu domu viesulis, kas pastāvīgi virpuļo. Un jūs pat nevarat tos atcerēties, kur vēl realizēt tos. Kopumā tas ir vēl sliktāk nekā tukšā aunu galva.

Jūs esat patiess kapteinis, haosa un pilnīgas neskaidrības radīšanā. Cilvēki, iespējams, uzskata, ka jūs esat nepanesams.

Vēzis

Jūs neesat pieaudzis. Vēzis principā neizaugs un paliks bērnus uz mūžu. Jā, – nezināt, kā kontrolēt savas emocijas. Jūsu visa dzīve ir pilnīgs nervu sabrukums. Tāpēc neesmu pārsteigts, ja jūsu mīļie domā, ka esat histērisks.

Un jūs esat arī egoisti. Un jūs pārvēršat ne tikai citu cilvēku dzīvi, bet arī savu par murgu. “Kāpēc es? Kāpēc es atkal? Neviens par mani neuztraucas. Es esmu tik nožēlojams, “vēži pastāvīgi domā.

Lasīt arī: Vizuālais eksperts apgalvo, ka skandalozā bilde ar Rimšēvicu un krievu eliti ir rediģēta

Lauva

Pasaulē nav neuzmanīgāku cilvēku par lauvu. Viņi vienmēr ir aizņemti tikai ar sevi un piesaista citu uzmanību. Vai jūs patiešām uzskatāt sevi par izņēmuma personību, kas cienītu slavināšanu un uzmanību vairāk nekā citi?

Un vēl lauvas ir sīkumaini un skopi. Viss, ar ko viņi ir gatavi nodarboties dienas beigās, ir tikai paštīksmināšanās. Protams, viņi prot arī labi pazemot citus.

Jaunava

Jaunavu pastāvīgi satrauc: viņiem ir jāpārvalda viss. Tāpēc visa pasaule parādā jaunavām! Bet viņi arī palīdz citiem, un viņi to dara visu laiku. Bet saskaņā ar šo viltus altruismu ir aizklāts narcisms. Jaunava palīdz citiem tikai tad, lai pēc tam pateiktu ikvienam, cik viņi ir norūpējušies un nekad neatsaka.

Svari

Jūs varat būt sociopāts! Cilvēki, ka jūs nekad nezināt, kāda veida kaprīzes un prasības jums būs pēc stundas. Izpatikt Svariem ir nereāli.

Un vēl Svari ir meistari manipulācijās. Viņi nepārtraukti studē apkārtējo vidi, dod tai aukstās īpašības. Dažreiz šķiet, ka tie ir robotu cilvēki. Viņi vienkārši ir ieprogrammēti, lai īstajā brīdī īstajā vietā varētu pateikt pareizās lietas pareizajiem cilvēkiem.

Un, visbeidzot, visnopietnākā lieta par tevi: jūsu adepta saprātīgums faktiski atspoguļo tukšo izlikšanos. Jūs mēģināt izskatīties stilīgs, bet visi redz jūsu iekšējo tukšo pasauli.

Skorpions

Tu esi maigs, atriebīgs briesmonis. Jūs projektējat savas šaubas visiem apkārtējiem. Jūs pārspējat, pirmkārt, tos, kuri par jums visvairāk domā. Jūs vēlaties aplūkot citu ciešanas. Tikai tāpēc, ka jūs pārliecinājāt sevi, ka viņi ir pelnījuši šīs ciešanas. Jūs saindējat visus, ar kuriem jūs sazināties.

Lasīt arī: Latvijas galvaspilsētā atvērta mākslas viesnīca par godu slavenajam detektīvam Sherlock Holmes

Strēlnieks

Cilvēki domā, ka esat inteliģents, bet tas nav taisnība. Vienkārši jūs atkārtoja citu inteliģentu un pārdomātu cilvēku idejas un saukļus. Beriet citātus. Un, šķiet, tikai tā spējat sarunāties.

Un tomēr jūs vienmēr esat garlaicīgi – jebkurā situācijā un jebkurā kompānijā. Un jūs nezināt, kā to slēpt.

Tomēr jūsu galva vienmēr ir aizņemta, atspoguļojot to, ko citi cilvēki domā un saka. Tas arī izskaidro jūsu hiperbola tendenci.

Strēlnieks ir lielisks priekšnieks: viņš neuztraucas par citiem, viņi tur aizdomās visus visos mirstīgajos grēkos un viņam kopumā vienalga, ka neviens viņu nemīl.

Mežāzis

Mežāzis ir labākie nosūdzētāji uz planētas. Cilvēki, kuri ir gatavi iet pa galvām, savu mērķu dēļ. Jūs neuztrauc neviens cits, tikai jūs. Un jūs esat gatavi mest zem autobusa jeb kuru, lai saņemtu to, ko vēlaties. Jūs esat savtīgs un apsēsts ar savu sociālo statusu.

Pat radošums jums ir tikai veids, kā kļūt slavenam.

Ūdensvīrs

Jūs uzskatāt sevi par “pārāk parasto”, tāpēc jūs pastāvīgi šokējat cilvēkus, lai pierādītu savu unikalitāti. Jūs esat tik apsēsti ar ideju par savu personību, ka jums nav tuvu cilvēku galu galā. Neviens nespēj saprast jūsu smalko radošo dabu.

Jūs reaģējat uz pasauli ar abpusēju attieksmi. Kāpēc jums vajadzīga ārējā pasaule un tās “pelēkie” iedzīvotāji, ja jums ir tik bagāta iekšējā pasaule. Vai jūs vēlaties palikt viens pats? Labi, bez problēmām!

Zivis

Drāma! Zivis apgalvo, ka viņi nepieļauj ainas, bet paši regulāri tās rada. Visa zivju dzīve ir viena nelaimīga katastrofa. Jūsu nespēja pastāvēt par sevi, pārvērš jūsu dzīvi haosā. Un jūsu skaudība no jums dara zaudētāju.

Jūs esat persona, kas nepārtraukti sūdzas par sirsnīgu dzīvi, un nekad neko nemaina. Protams, kāda veida dzīve ir tur, jo jūs esat tik apburts ar darbu! Jūs esat nelaimīgs, un jūs visus cilvēkus padarāt nelaimīgus.

 

Avots: onetwo.com.ua

Gunta Graudiņa

Leave a Comment