Totēma dzīvnieks katrai Zodiaka zīmei

Astrologi piekrīt iedzīvotāju gudrībai, ka katram cilvēkam ir savs totems. Speciālisti zvaigžņu prognožu jomā ir pārliecināti, ka visām Zodiaka zīmēm ir dzīvnieku patrons.

Auns

Totems Aunam tradicionāli tika uzskatīts bullis, bet pēc daudz pētniecības, astrologi ir nonākuši pie secinājuma, ka vislabākais, kā totēms Aunam ir izmantot arī krāsainus un enerģiskus putnus.

Vērsis

Vislabākais Vērsim totēms ir kaķis. Iemesls ir vienkāršs, jo šis dzīvnieks ir tikpat mierīgs, mīksts un neatkarīgs. Šis totēms ir īpaši labs un efektīvs sievietēm, lai gan tas nezaudē vīriešiem lielu nozīmi.

Dvīņi

Šo cilvēku totems ar neticamu enerģiju ir papagailis vai pele. Tie ir dzīvnieku pasaules pārstāvji, kas aizsargās Dvīņus un baros viņus ar iekšējo spēku, uzticību un veiksmi.

Vēzis

Vēžiem derēs dzīvnieks, kurš vienmēr rūpējas par saviem pēcnācējiem. Tā var būt vāvere, zilonis vai kaķis. Dažos gadījumos astrologi atzīmē arī lāčus.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops nedēļai: 5. – 11. marts – skaistumu radīs saule!

Lauva

Lauvas pēc pirmā acu uzmetiena, šķiet vienkārši, bet ne tikai plēsoņu karali var izmantot kā totēmu. Tas var būt jebkurš kaķa pārstāvis, kā arī bruņurupucis – majestātisks un pilnīgi mierīgs.

Jaunava

Jaunavai labākais draugs no dzīvnieku pasaules var būt bites vai skudras. Gan tie, gan citi strādā nenogurstoši, lai gūtu labumu tiem, kas dzīvo blakus viņiem. Dažreiz Jaunavām arī ieteicams izvēlēties bebru kā totemu.

Svari

Šī zodiaka zīme nezina nekādus skaistuma ierobežojumus, tāpēc lielisks totem būs graciozs dzīvnieks, piemēram, pāvs. Labs totēm var kļūt delfīns, lapsa vai tīģeris.

Skorpions

Skorpioni ir valdzinoši, bet mierīgi, kad nekas neapdraud viņu mājas un mīļotos. Tāpēc labākais totēms viņiem būs kaķis, lācis vai vilks.

Lasīt arī: Mīlestības horoskops nedēļai: 5. – 11.matram – notiks neparastas lietas

Strēlnieks

Strēlnieks – ceļotāji un enerģiski cilvēki, kas vienmēr zina, kur jums ir nepieciešams, lai gūtu panākumus. Vislabākais variants tiem kā totēms ir ērglis vai zoss.

Mežāzis

Šie cilvēki ir ļoti pievilcīgi un sapņo par lieliem sasniegumiem dzīvē, tāpēc viņu totēms ir lāči. Šis majestātiskais dzīvnieks rada uzticību Mežāzim.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti pašpārliecināti un vienmēr cenšas sasniegt savus mērķus. Astrologi konsultē kvalitāti, lai izmantotu vērša vai degunražu figūriņu kā totēmu. Viņu enerģija baro Ūdensvīru, instruējot uz pareizā ceļa.

Zivis

Šie cilvēki vēlas peldēties savā jūrā, slēpjas no visiem un visa, tāpēc viņiem patīk zivis vai sermulis. Arī lieliska izvēle būs lapsa vai valis. Izvēle ir atkarīga no personīgajām vēlmēm.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment