Aprēķina laulības: plusi un mīnusi

Atcerieties parasto frāzi: “Aprēķina laulības var būt laimīgas … ja aprēķins tiek veikts pareizi.” Bet ko tas nozīmē – “precīzu aprēķinu”? Par mīlestību … par naudu.

Lielākajai daļai no mums “komforta laulības” ir tāds šausmu stāsts, kad jauna sieviete precas ar pretīgu, vecu vīrieti. Taču līdzīgi stāsti šodien notiek ļoti bieži. Modeles izskata, jaunas skaistules savieno savu likteni ar bagātiem uzņēmējiem un cer, ka tagad viņām būs viss “šokolādē”.

Lasīt arī: Lindas Mūrnieces jaunais tetovējums – lūk ko viņa saka par tā tapšanu un sāpēm

Aprēķina laulības: bagātie un nabagi

Šādas laulības ir spēcīgas, bet reti laimīgas. Vīrieši pret savām “trofeju” sievām attiecas, tāpat kā pret šikām lietām: jauki redzēt un turēt rokā, jūs varat lielīties saviem draugiem, bet nav nepieciešams rūpēties par savām jūtām, cieņu, uzklausīt viņu viedokli. Sievietēm ir daudz ko paciest: nodevība, nolaidība, neuzmanība un pat tiešie apvainojumi. Un tomēr šādas laulības, kurās nav vietas savstarpējai cieņai, ilgst gadiem. Iemesls ir vienkāršs: sievas aizver acis uz visu un cieš, cieš, cieš. Viņām nav kur iet: pēc šķiršanās vīrs atstās bez graša, un tās nav spējīgas nopelnīt, un nav gatavas dzīvot no algas līdz algai.

Taisnīgi, jāsaka, ka laulības “pēc komerciālā aprēķina” mūsdienu pasaulē ir ne tikai jauno meiteņu izvēle, bet arī jauni vīrieši. Sportiski pievilcīgi jaunie vīrieši arī nevēlas mainīt savu jaunatni, lai viņi varētu dzīvot labklājībā, un neuztraucoties par rītdienu. Viņiem ir veiksmīgas biznesa sievas un dzīvo uz viņu rēķina. Piemēram, reāla reklāma no vienas iepazīšanās vietas: “Jaunu zinātnieku apprec bagāta sieviete, kas sponsorē pēcdiploma studijas un zinātniskos pētījumus, mīlestību, rūpību un uzmanību. Laulība ir iespējama. ”

Lasīt arī: Īsts spēk vīrs: kas jāzina, ja jums ir liels auglis

Aprēķina laulības: uzticība, aprūpe, cieņa – bet bez mīlestības

Ir arī citas ērtības laulības, kuras mūsu valstī ir īpaši izplatītas. Lūk, piemēram, Allas stāsts, kura precējās bez mīlestības, bet to nenožēloja, “Jūs zināt, ja jūs esat pāri trīsdesmit, un vēl esi vientuļa, tad skatās uz tevi kā uz zaudētāju.” Galu galā vissvarīgākā lieta sievietei ir precēties. Cik laimīga ir laulība – tas jau ir mazsvarīgi. Mani radinieki un draugi pastāvīgi iemeta man: “Nu, kad tu Alločka, precēsies?” Es sataisījos. Negaidīti visiem, es sarakstījos ar Sergeju, mana vecākā brāļa draugu. Mēs esam pazīstami kopš bērnības, tikāmies tajā pašā kompānijā, viņš bieži palīdzēja man. Viņam izdevās divas reizes šķirties. Pirmo reizi – jaunieši un stulbums, un otrā sieva staigāja.

Reiz Sergejs atnāca, lai palīdzētu man salikt jaunu skapi, un pēkšņi viņš ierosināja: “Alla, apprecies ar mani!” Mēs zinām viens par otra dzīvi, tu mani nenodosi, un es par tevi rūpēšos. ” Sākumā es biju satriekta – starp mums nebija romantiskas sajūtas, tikai draudzība, kāpēc mēs, lai precētos? Un tad es pieķēru domas par frāzi “nemaldini” … Un tiešām patiešām! Es arī zinu, ka viņš ir uzticams, laipns un godīgs, ka mums ir par ko runāt. Mēs esam precējušies gandrīz piecpadsmit gadus. Visas manas draudzenes, kas izlēca no laulības ar traku mīlestību, ilgu laiku ir šķīrušas vai tiek mocītas ar vīru. Un es dzīvoju un skumju nezinu. Jā, starp mums nav traka aizraušanās, bet ir vēl viens – uzticība, rūpes, cieņa. ”

Lasīt arī: Kā katra Zodiaka zīme var kļūt bagāta

Aprēķina laulības: jo “ir pienācis laiks”

Cik sievietes precējās šādā veidā – bez mīlestības, vienkārši tāpēc, ka ir pienācis laiks, jo “neviens cits neņems”, jo “nav pareizi būt trīsdesmit gadīgai un bez vīra”. Un šādas apvienības pārsteidzoši ir ne tikai spēcīgas, bet arī laimīgas. Kad partneri precējies nevis ar ārprātīgu mīlestību un aizrautību, bet ar prātīgu aprēķinu, viņi redz viens otru, kā tie patiešām ir.

Sievietes precējušās ar reālu cilvēku ar visiem trūkumiem, nevis ar ideālu tēlu, skaistu princi. Galu galā, kad mēs precēsimies ar lielām sajūtām, mēs ceram, ka mīlestība dzīvos mūžīgi, ka mēs nekad neapniksim viens otram, ka mīļais var apmierināt visas mūsu emocionālās vajadzības. Šāda ticība ideālajai mīlestībai visbiežāk neiztur realitātes pārbaudi.

Aprēķināšanas savienībā nav pārspīlētu cerību sloga. Nākotnes laulātie labāk parāda to, kas viņu gaida laulībā. Emocijas nenomāc prātu, tāpēc partneri retāk rīko skandālus mierīgāk reaģē uz grūtībām.

Neviens, protams, nesaka, ka mīlestības apvienības ir jāatceļ un precēties tikai pēc aprēķina. Bet, ja laulībās bija mazliet vairāk inteliģences un nedaudz mazāk jūtas un emocijas, tad jūs redzat, un laulības šķiršanās statistika pasaulē būtu citāda.

Nepieciešams steigties uz galējībām, turpinot izvēlēties vīriešus tikai no tirdzniecības, vai tikai no romantiskiem motīviem. Izredzētie jāapsver no visām pusēm. Ņemt vērā vajag gan jūtas pret viņu, gan veselo saprātu. Tikai šajā gadījumā jums būs laimīga un spēcīga ģimene.

 

Avots: vedmocka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment