Jūsu ekstrasensorās spējas, ņemot vērā jūsu Zodiaku

Mēs visi reizēm gribam gūt nedaudz vairāk spēka dzīves apstākļos. Pat skeptiski materiālistiem dažreiz nepieciešams mazliet brīnums. Bet brīnumi nenotiek tieši tādā pašā veidā – tos parasti ir nepieciešams radīt pašiem.

Zodiaka zīmes horoskops ar ekstrasensorām spējām palīdzēs atklāt slēptos talantus, kas jums pieder. Protams, maz ticams, ka tās būs iedzimtas spējas pārvietoties vai apskatīt objektus. Bet dažreiz dzīvē ir pavisam maz nepieciešams.

Auns

Auns ir impulsīvs un tiem ir ļoti spēcīga iekšējā enerģija. Visbiežāk tā mēdz būt tumša, tas ir, ja Aunam nepieciešams, attīstīt savas spējas, to noteikti piesaistīs melnās maģijas burvju rituāli. Intuīcija nav viņu spēcīgākā iezīme. Parasti viņi apgūst praktisku burvju, rituālu veidu. Piemēram, Sibīrijas ragana Jeļena Golunova, Auns pēc zodiaka zīmes, izmanto sveces un As**is savām vajadzībām. Vadīts ar ugunīgo elementu, Aunam tas ir tieši tas, kas patīk.

Lasīt arī: Kā attīstīt ekstrasensorās spējas

Vērsis

Vērsim arī labi sanāk praktiskie rituāli. Taču, atšķirībā no Auna, Vērsis ir “iezemēts” ar sava zodiaka elementa enerģiju, un tādēļ neveltī tik daudz laika rituāliem. Viņi domā vairāk par nākotni un par to, kā labāk izmantot visas savas stiprās puses, tostarp neparastas spējas. Ne velti Vērsis Vitālijs Gilberts sauca savu grāmatu “Nākotnes modelēšana” – tieši tas ir Vērsis.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment