Horoskops 22.martam: nepalaidiet garām izdevību

Šodiena sola daudz piedzīvojumu, kādam tas protams liksies mazsvarīgi un līdz ar to pastāvēs iespēja palaist garām lielisku izdevību!

Auns

Netiks notikt lieli notikumi un starpgadījumi. Profesionāli šis periods būs grūts. Jaunas iespējas būs iespējams nopelnīt, esiet piesardzīgs. Noskaidrot attiecības ar tiem, kas jums dārgi, nevajadzētu. Diena var kļūt daudzsološi visam, kas saistīts ar mīlas attiecībām.

Vērsis

Šodien no savas profesionālās intereses, var doties personiskajās attiecībās. Sagatavojieties ātri reaģēt, pieņemt lēmumus ceļā un mainīt savus plānus saskaņā ar nepieciešamību.

Dvīņi

Tuvākajā laikā mēģiniet nepārslogot ķermeni ar pārmērīgu fizisko vai emocionālo spriedzi, lai gan sevī jutīsiet ievērojamu spēku. Izvairieties no konfliktiem un attiecību izskaidrošanas. Atpūtieties un neaizmirstiet palutināt sevi un savus mīļotos.

Vēzis

Tagad jums būs grūti atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, ar kuriem jums vienkārši jāpiekrīt. Lielākā mērā tas attiecas uz mīlas attiecībām. Varbūt jums būs jāatrod vecās piezīmju grāmatiņas un jāatjauno saziņa, kas radīs jaunas perspektīvas.

Lasīt arī: Kā iemācīties lasīt domas: ekstrasensu padomi

Lauva

Faktiski viss, ko jūs plānojat veikt šajā dienā, jums izdosies. Priekšroka dodama gadījumiem, kad jums nav vajadzīga palīdzība, jo asistenti var būt bremzes. Bet pat tas jums nebūs nozīmīgs šķērslis.

Jaunava

Tur nāk laiks, kad jums būs jāstrādā daudz vairāk, nekā gaidāt. Ja tas ir nepieciešams, tad paņemiet asistentus, kuriem uzticaties. Iespējams, ka jums būs grūti tikt galā ar problēmu slogu.

Svari

Var šķist, ka atbildības slogs, kuru vajadzēja uzvelt uz pleciem, ir vienkārši milzīgs. Padomājiet, vai nest to tālāk. Visas priecīgās cerības būs saistītas ar gaidāmajām brīvdienām. Jūs vēlēsieties svinēt jauno solāro gadu neparastā un neaizmirstamā veidā, un, gaidot to, jūs pavadīsiet daudz laika patīkami.

Skorpions

Nepalaidiet garām iespēju sarunāties ar draugiem un ar tiem, kuri jums rada līdzjūtību. Jaunā solārā gada sākumā nav izslēgti jauni romantiski piedzīvojumi, īpaši vientuļajiem zīmes pārstāvjiem. Bet neaizmirstiet, ka atpūta un jautrība noteikti ir laba lieta, taču visam ir jābūt samērīgam, it īpaši svētku galda laikā.

Lasīt arī:Horoskops nedēļai: 19.-25.marts – piesardzība nenāks par skādi

Strēlnieks

Šajā dienā jūs varēsiet atrisināt nopietnus jautājumus, un jūs būsiet apmierināti ar sevi un paveikto darbu. Lai sāktu, jums pareizi jākoncentrējas situācijā un tikai tad jārīkojas. Ja nepieciešams, meklējiet kvalificētu padomu.

Mežāzis

Dzīve mutuļos, un jūs atradīsiet sevi notikumu epicentrā. Un šeit galvenais ir pareizi aprēķināt savas iespējas. Daudzas patīkamas minūtes sniegs cilvēki, kas tavai sirdij dārgi. Lutinot viņus, jūs radīsiet pozitīvas emocijas. Dzīvo šodien un neliedziet sev mazliet prieka.

Ūdensvīrs

Novietojiet lietas malā, ja jūtaties noguris. Šī diena būs salīdzinoši viegla tiem, kas spēj pielāgoties apstākļiem. Ir daudz jāsazinās ar radiniekiem, draugiem un paziņām. Bet tas jūs nemaz neuzrunā.

Zivis

Tagad jebkurš darbs, kas jums jādara, ies kā pa sviestu. Miers un klusums valdīs ģimenē, tuvākajā laikā jums radīsies uzticams atbalsts. Un, ja mīlestība vēl nav radusies jūsu sirdī, tad ir iespēja satikties ar cienīgu cilvēku. Tāpēc nevajadzētu pavadīt jauno solāro gadu, televizora priekša, lieliskā izolācijā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment