Jūsu ekstrasensorās spējas, ņemot vērā jūsu Zodiaku

Dvīņi

Dvīņi ir viena no enerģiski apdāvinātākajām zodiaka zīmēm. Tā kā tie ir dubulta rakstura, visa zīmes enerģija divkāršo to potenciālu. Zem Dvīņa zīmes aizbildniecības dzima gaišreģe Gaļina Bagirova. Šī zīmes pārstāvji ir apdāvināti dažādās jomās, sākot no Fen Šui praktiķiem līdz Voodoo burvestībai. Svarīgs brīdis jums būs tas, kas meklē dvēseli.

Lasīt arī: Kā attīstīt intuīciju: 3 vienkārši vingrinājumi katrai dienai

Vēzis

Vēžu intuitīvā izteiksme darbojas gandrīz vienmēr, pat ja viņi paši nekad nav bijuši īpaši iesaistīti sestās sajūtas attīstībā. Ar pienācīgu rūpību Vēzis var attīstīt ne tikai ekstrasensorās spējas, bet arī kļūt par labiem nākotnes prognozētājiem. Šis zīme kontrolēja plaši pazīstamās pareģes Džūnas likteni, kas runā par ļoti lielām Vēža spējām.

Lauva

Praktizē meditācijās un rituālus, Lauva kļūs par patiesu ceļvedi mīļotai. Lauvas kļūst par labiem biznesa konsultantiem, talismaniem, kas saistīti ar bagātības iegūšanu – visiem tiem mūsu dzīves aspektiem, kas saistīti ar monetāro jomu. Un viss tāpēc, ka uguns, kas regulē šo zīm, ar to sacietē un uzbur Veiksmi senās monētās, seniem dārgumiem. Lauva ir 6. sezonas ekstrasensu cīņu, Aleksandra Litvina zīme. Viņa konsultācijas, jo īpaši attiecas uz profesijas izvēli un problēmām saistībā ar uzņēmējdarbību vai uzņēmējdarbības uzsākšanu.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvis var izrādīties precīzs un prasīgs skeptiķis, kuram nav spēju. Bet tas tā nav. Kļūstot par ekstrasensu, būdams Jaunava, ir pietiekami viegli. Šim nolūkam ir jāapgūst dāvana par ieteikumiem un praksi psiholoģijā. Izpētot cilvēkus, daudzās situācijās, Jaunava tikai gūs sev labu, it kā ar burvju mājienu. Starp citu, Igaunijas dalībniece ekstrasensu cīņās, Merilina Kerro –  Jaunava.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 19.-25.marts – piesardzība nenāks par skādi

Svari

Svariem ir vislabāk darīt visu, kas ir saistīts ar gaisa elementu, un tādējādi, ar vēju vai gaisu. Viņi var veikt rituālus un ceremonijas par laika parādības vai astronomijas notikumiem, par mēness fāzēm vai lietainā laikā. Starp citu, Svari bieži vien ir labs astrologs. Turklāt tos bieži liek taro kārtis. Kas zina, varbūt to noslēpumains izgudrotājs pats piederēja šai Zodiaka zīmei.

Strēlnieks

Strēlniekiem veicas zīlēšanā. Tie spēj iekļūt slepenās vietās, atšķetināt pavedienus, uzzināt, kas jau ir noticis un kas vēl var notikt. Zīlnieks-Strēlnieks – sava veida Holms, bet joprojām apveltīts ar ekstrasensoro dāvanu no augšas. Šādi cilvēki dažkārt pat krimināllietas atklāj ātrāk par policiju, ar palīdzību no viņu dāvanas, intuīciju un rūpīgu zīlēšanas dekodēšanu. Strēlnieks ir Aleksandrs Šeps, uzvarētājs ekstrasensu cīņu 15.sezonā.

Skorpions

Skorpioni parasti ir spēcīgi enerģiski un garīgi. Viņiem, tā pat kā Auniem, tumšā maģija atklājas labāk nekā balta, tomēr, gaišie rituāli tiem nav sliktāki par citiem. Gaišreģi-Skorpioni, kā likums, ir ļoti ekscentriski. Tie ir ekstrasensu cīņu dalībnieki, Džūlija Vanga un večuks Pahoms, kas ir vieni no vispretrunīgākajām personībām projektā. Skorpions lieliski sajūt iekšējo cilvēku būtību, un tas atspoguļojas viņos pašos: attīstot spējas, Skorpions var saprast, ka viņš pats nav ļoti labs.

Lasīt arī: 10 pavasara zīmes laimei

Mežāzis

Līdzīgas īpašības ekstrasensorās uztveres jomā ir atrodamas arī Mežāzī. Šajā zodiaka zīmē dzimusi 16.sezonas ekstrasensu cīņu uzvarētāja, Viktorija Raides, spēcīga ragana, kuras dāvana jau izraisa apbrīnu daudzu skatītāju un pretinieku vidū. Viktorija var izmantot dzīvnieku un stipro alkoholisko dzērienu palīdzību. Šī funkcija ir daudzos Mežāžos, un, ja tā tiek attīstīta, panākumi ir iespaidīgi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir apdāvināti ar daudzām neparastām praksēm, kas tiek uzskatītas par dīvainām, bet tomēr, vienmēr piesaista acis. Ūdensvīrs var mācīties Indijas meditāciju vai retu ķīniešu zīlēšana praksi, jogu un ārstēšanu ar rokām. Starp citu, tendence uz dziedināšanu izpaužas Ūdensvīrā bieži, un pat tad, ja viņi attīsta savu dāvanu citā virzienā, tas joprojām beigās tiks nosūtīts, lai palīdzētu cilvēkiem, – pietiek atcerēties slaveno gaišreģi Vangu.

Zivis

Zivīm vajadzētu veltīt pētījumu par ūdens bioenerģētiskajām īpašībām. Neviena cita Zodiaka zīme nav tik stingri piesaistīta tā elementam, kā Zivis. Tādēļ šo savienojumu ir vērts attīstīt. Ekstrasensi saka, ka Zivis var nolasīt ūdeni, uz ūdens vai strādāt ar citām atstarojošām virsmām – piemēram, ar spoguļiem. Patiesi, ar šo tēmu ir jāievēro daži piesardzības pasākumi. Šādas prasmes demonstrēja ekstrasensu cīņās, Tatiana Larina, Ziemeļu raganu kovena biedre.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment