Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Astro prognoze aprīlim pateiks visu par zvaigznēm, planētām un zvaigznājiem. Otrais pavasara mēnesis sniegs brīnišķīgus notikumus, kas pārpildīs mūsu dzīvi, mainot to bez atpazīstamības.

Aprīlī nav nepieciešams aplūkot kalendāru, lai saprastu, ka ir pienācis ilgi gaidītais un vissvarīgākais, īsts pavasaris. Astrologi iesaka iepriekš sagatavoties šim maģiskajam mēnesim, pielāgojoties pārmaiņām un atjaunošanai. Izmaiņas, protams, ir pozitīvas, jo Marss Mežāzī pielāgosies harmonijai un pozitīvam. Saule, kas dzīvo Aunā, radīs dzīvībai svarīgas un enerģiskas dzīves situācijas. Tas mums palīdzēs kļūt noteiktākam. Arī ietekmēs retrograda Merkūrs, kas aizsprostos kontaktus ar cilvēkiem, atņems viņiem produktivitāti, bet palīdzēs viņiem pārskatīt savu dzīvi un noteikt savus mērķus . Kā jūs zināt, mūs gaida brīnišķīgs mēnesis un ir unikalitāte katrai zodiaka zīmei.

Auns

Enerģētiskākā zīme aprīļa sākumā būs gatava izlēmīgiem un zibens spēkiem. Saule baro jūs, dod jums pašapziņu, vitalitāti un daudz enerģijas. Tas ne vienmēr būs šāds: 20. aprīlī Saule ieies Vērša zīmē, atstājot tevi vienatnē. Tāpēc, kamēr jums ir laiks, atraisiet rokas un pārtrauciet izšķērdēt enerģiju sekundārajiem uzdevumiem.

Pirmā lieta, ko astrologi min mēneša sākumā, ir atbrīvoties no agrāko sūdzību nastas. Šo mēnesi droši var saukt par labklājības periodu. Jūs sāksiet enerģiski popularizēt savas iniciatīvas, izpildīt savas vēlmes, sasniegt savus mērķus. Un, ja kaut kas nepietiek, Saule palīdzēs jums, kas cieši sekos jūsu dzīves notikumiem.

Lasīt arī: Katoļu Lieldienas 2018.gadā

Vērsis

Šogad Vērsis var būt sarežģītā situācijā. Neskatoties uz pastiprinātu Venēru, kas izvēlas jūsu konstelāciju kā sava patvēruma vietu līdz 24. aprīlim, jūsu iespējas, būs ierobežota. Turklāt šajā mēnesī jums būs jāsaskaras ar neuzticēšanos citiem. Jūs varat veikt pārbaudes, pārskatīšanu, cenšoties neaptraipīt savu labo vārdu. Esiet piesardzīgs, strādājot ar cilvēkiem.

Šo solījumu pārkāpšana sev nebūs neievērota, jums būs jāsaskaras ar piemērotiem sodiem. Visumā netiks ignorēts pats fakts, ka jūs esat satuvinājies ar savu laimi. Var būt iespēju ierobežojums ir jūsu sods. Nemēģiniet izolēt sevi no problēmām, sāciet nodarboties ar lietām, kuras jau sen gaida.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment