Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Dvīņi

Aprīlī Dvīņus sagaida nemierīgs mēnesis ar daudzām spilgtām, bet ne vienmēr pozitīvām parādībām. Saturna ietekme palielināsies uz jūsu zīmi. Visu mēnesi patrons būs Mežāzis, bet 18. aprīlī sāksies viņa atpakaļceļa kustība. Tas burtiski sadala aprīli divās daļās. Viss, kas notiks pirms 18. dienas, var tikt uzskatīts par veiksmīgu, un no 19. aprīļa sāksies virkne izlases gadījumu. Neizslēdziet pēkšņas panikas lēkmes un trauksmi.

Aprīļa beigas ir saistītas ar stresa iespējamību. Tas nav pārsteidzoši: šajā mēnesī drudžaino incidentu laikā jums būs ātri jāmaina plāni, jārisina citi jautājumi, jāparāda elastība un jāpiemēro viltība. No plānošanas kādu laiku būs jāatsakās.

Lasīt arī: Kad ir ebreju Lieldienas jeb Pesaha 2018.gadā un ar ko tā atšķiras

Vēzis

Vēzim visgrūtākais būs mēneša sākums un beigas. Retrograda Jupiters, kas aprīlī neizlaidīs jūs no acīm, palīdzēs saglabāt pozitīvu viedokli par lietām. Aprīļa pirmā dekāde ir pilna notikumu ar strauju attīstību, kuru rezultātus nevar paredzēt. Jūs kļūsiet nervozāki, dusmīgāki, jo jūs varat izdarīt daudz kļūdu. Astrologi iesaka neveikt paniku, bet gaidīt klusākās dienas.

Plānojiet visas svarīgās lietas mēneša vidū. 15.-20. Aprīlis ir nesteidzīgas stabilitātes laiks. Jūs varēsiet papildināt dzīvības spēkus, palielināt enerģiju un atrast garīgo harmoniju . Tomēr pēdējo 10 dienu laikā nebūs iespējams būt pasīviem. Visums sagaidīs no tevis sasniegumus.

Lauva

Lauvām aprīlī zvaigznes apliecina veiksmi: jūs jutīsiet spēcīgu pozitīvo enerģiju, kas rodas no Saules. Un jūsu patrona uzturēšanās uguns zīmē tikai pielej eļļu ugunij – jūs sajutīsiet spēka pieaugumu. Tāpēc jums ir jāpabeidz šie gadījumi, kas citreiz nebija pietiekami spēcīgi. Saules palīdzība ir nepastāvīga lieta, un jau 20. aprīlī iekšējās rezerves var tikt iztukšotas.

Mēneša sākumā zvaigznes iesaka koncentrēties uz kārtību materiālajā pasaulē. Nolīdziniet parādu, atrisiniet finanšu problēmas, dariet visu iespējamo, lai nokārtotu visas monetārās problēmas pirms 20.datuma. Mēneša beigas ir labākais laiks, lai izveidotu attiecības ar citiem cilvēkiem. Jūs varat uzņemties aktīvu dzīves situāciju, atklājot jaunus redzeslokus.

Jaunava

Zvaigznes iesaka Jaunavām koncentrēties uz vissvarīgākajiem jautājumiem, no kuriem atkarīgi panākumi. Retrograda Merkūrs līdz 14.aprīlim jums ievietos nūjas riteņos, radot apjukumu un jucekli visās lietās. Lai gūtu panākumus, jums ir nepieciešams, lai būtu skaidrs plāns, un varēsiet ignorēt sīkumus, kas nav vērti jūsu uzmanības.

Šajā mēnesī partnerattiecības nonāks priekšplānā. Jūs saskarsieties ar kādu citu neuzticēšanos. Īpaša uzmanību ir pelnījušas attiecības ar cilvēkiem, kuri cenšas jūs apspiest. Astrologi ziņo, ka no aprīļa vidus jums būs jauns pagrieziena starppersonu attiecībās: jautājums, kas jau ilgu laiku ir satraucis jūs, tiks atrisināts.

Lasīt arī: Kad ir pareizticīgās Lieldienas

Svari

Aprīlī Svari saskarsies ar nopietnām komplikācijām mīlestības attiecībās. Daudzu cilvēku ģimenes dzīve var sākt izirt pa šuvēm. No sākuma mēnesī astrologi iesaka saglabāt dabisko mieru un būt gataviem atrisināt pretrunīgas situācijas. Mēģiniet atrast kompromisa risinājumu radušajam konfliktam. Jūsu mīļais cilvēks var sākt diktēt savus noteikumus, par kuriem jūs nevarēsiet vienoties. Interešu konflikts var izjaukt laimīgu savienību.

Viss, kas jums ir vajadzīgs, ir pieņemt miera veidotāja stāvokli, kurš izlīdzinās visas atšķirības, neļaujot konfliktam pārtraukt harmoniju. Tā kā Venera kļūst spēcīgāka, esot Vērša zīmē, jūs nevarat baidīties no neveiksmes mīlestībā. Patrones planētas ietekme palīdzēs atrisināt radušos skandālu. Galvenais ir nevis reaģēt ar nežēlību pret nežēlību.

Skorpions

Aprīlis, kas sāksies Skorpionam ar pozitīvām piezīmēm, ātri apbēdinās. Lieta ir tāda, ka zvaigznes norāda uz sarežģījumu attiecībās ar tuviem cilvēkiem. Pieprasot viņus padomu, lūgumu vai palīdzību, jūs varat saņemt asu atteikumu. Mēģinājumi izveidot saziņu ar personu, kas jums nav vienaldzīga, arī sastapsies ar šķēršļiem un grūtībām.

Neskatoties uz to, ka Marss ir stabils visu mēnesi, Mežāzis sajauks visas jūsu kārtis. Skorpionu sirdij izmisīgi vajag mīlestību, bet Visums ignorēs šo vēlmi. Marss Mežāzī ir tavs patrons, taču viņš ir pilnīgi bezspēcīgs jautājumos par lielām izjūtām. Jūsu sapņi var palikt neīstenoti. Tikai aprīlis ir mēnesis, kurā jums jāizpērk pagātnes kļūdas, lai nākotnes sapņi kļūtu par realitāti.

Strēlnieks

Aprīlī Strēlnieks būs pārāk aktīvs, enerģisks un vērienīgs. Šī mēneša stiprās puses ir drosme, spiediens, apņēmība. Jūs jau sen pieņēmāt faktu, ka cilvēki ir neuzticami kā fakts un norma, tāpēc jūs vienmēr paļaujieties uz sevi. Aprīlī tas būs īpaši svarīgi.

Astrologi ziņo, ka Marss dos jums veiksmi. Jums būs daudz enerģijas, lai sāktu īstenot savus plānus. Visu aprīli jūs būsiet aizņemts, lai neviena diena netiktu izšķiesta. Laika posmā no 12. līdz 16. aprīlim jūs bez gaidīšanas spersiet riskantu, bet veiksmīgu soli. Pēc šādas uzvaras apgarotība un visvarenā sajūta nepametīs tevi līdz 30. aprīlim.

Lasīt arī: Retrograda Jupiters no 9.marta līdz 9.jūlijam: tā ietekme uz Zodiaka zīmēm

Mežāzis

Aprīlī Mežāža zīmes pārstāvju dzīve būs pakļauta pienākumiem, godam un sirdsapziņai. Uz jūsu pleciem tiks uzticēta milzīga atbildība ne tikai par jūsu dzīvi, bet arī par citu cilvēku dzīvi, iespējams, pat nepazīstama. Visums ar Saturna atbalstu nesniegs tev to, ko tu gribi, bet to, kas tev vajadzīgs.

Astrologi iesaka, ka tas būs saistīts ar karjeru, bērnu audzināšanu, radinieku palīdzību, atbildību par citas personas rīcību un izšķirošiem soļiem viņu personīgajā dzīvē. Jūsu dzīves mērķis būs diezgan sasniedzams, taču, lai to panāktu, ir nepieciešams daudz upurēt. Ja jūs gaidāt labāko brīdi, lai radikāli mainītu savu dzīvi, darot kaut ko lielu, tad ir pienācis laiks. Aprīlis ļaus jums pārcelt kalnus, galvenais ir tas, ka pastāvēja šāda vēlme.

Ūdensvīrs

Spēcīgā Saule sniegs negatīvu, saspiežot Ūdensvīra zvaigznāja pārstāvju veiksmi un pašpārliecinātību. Šajā mēnesī briesmas radīsies tik bieži, ka jūs pie tām pieradīsiet. Pastāvīgo grūtību avots būs cilvēki, kas uz jums un jūsu mīļajiem atstāj ēnu. Nevēlamas personas aktīvi risinās baumas par tevi, kas var nopietni kaitēt jūsu reputācijai.

Astrologi iesaka abstraktēties no negatīvas informācijas un neiesaistīties, lai noskaidrotu attiecības – jūs joprojām nevarat saprast, no kurienes nāca šie netīrie meli. Arī jūs nedrīkstat iznest sabiedrības apspriedei savu personīgo dzīvi, bailes un kompleksus. Konfidenciālas sarunas ar nepazīstamiem cilvēkiem rada emocionālus uztraukuma cēloņus. Pasaule ir maza, un jūsu noslēpumi var viegli kļūt publiski.

Zivis

Aprīlī Zivis turpinās šokēt citus ar savām slēptajām spējām, no kurām viena ir spēcīga intuīcija. Zvaigznes iesaka uzsākt izturēties ar empātiju pret cilvēkiem. Tagad astroloģiskās tendences neatbilst ļoti harmoniski jūsu dzīvei, tādēļ nebūs nekādas palīdzības. Izvēloties palīgus, vadieties pēc intuīcijas.

Neptūns jūsu zīmē novērsīs problēmas visās frontēs. Patiesi, mīlestībā tev ir jāparāda viltība, lai piesaistītu mīļotā cilvēka uzmanību. Fakts ir tāds, ka planētu atpakaļgaitas dēļ netiks izpaustas jūsu jūtas. Jūs arī vēlaties ienirt mīlestībā un atzīties, tādēļ neapgrūtiniet savu ego – lieciet kļūt mīļotajam maigākam. Zvaigznes pateiks, kā to izdarīt.

Aprīlis var būt ļoti grūts mēnesis daudziem zodiaka apļa pārstāvjiem, bet tas var arī radīt laimi, prieku un smaidus. Tas viss ir atkarīgs no izvēlētā ceļa. Astrologi iesaka sākt virzīties uz priekšu ceļā uz laimi un labklājību, atstājot pagātni aiz sevis. Jūsu dzīve ir jūsu rokās.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment