Medū karamelizēts cūkas stilbiņš ar sautētiem kāpostiem

ediens2_Cropped-664x331

Recepte gardam medū karamelizētam cūkas stilbiņam ar sautētiem kāpostiem.

 

Sastāvdaļas:

* Kūpināts cūkas stilbiņš,
lauru lapas,
* smaržīgie pipari,
* sāls,
* diļļu kāti,
* ķiploki,
* rozmarīns,
* timiāns,
* sautēti kāposti,
* mārrutki.

Pagatavošana:

Kūpināto cūkas stilbiņu liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapas, smaržīgos piparus, sāli, ja ir, arī diļļu kātus un vāra 3 līdz 4 stundas, līdz stilbiņš mīksts, bet ne izjucis. Vārīto stilbiņu liek uz cepešpannas, pārlej ar medu, pievieno rozmarīnu, timiānu, daudz kapātu ķiploku. Cep sakarsētā krāsnī 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar štovētiem kāpostiem un mārrutkiem.

Leave a Comment