Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Zemes cūka 2019. gadā sola būt diezgan pretrunīga visās dzīves jomās. Astrologu konsultācijas palīdzēs jums plānot lietas nākamajiem 12 mēnešiem.

Mēģiniet neļaut ambīcijām tevi vadīt. Veselais saprāts 2019. gadā būs neticami noderīga kvalitāte katrai personai. Par pārējām šī gada iezīmēm varat mācīties no īpašas prognozes, ko sagatavoja astrologi.

Auns

Sasniegt visu un nekavējoties būs neticami grūti, tādēļ Auniem būtu jānosaka tikai mēreni un pieticīgi mērķi. Soli pa solim varēsiet sasniegt panākumus, jūsu lolotajā sapnī. Iepērkoties gada sākumā ir labāk būt piesardzīgam. Darbā, astrologi un speciālisti, iesaka demonstrēt elastīgumu attiecībā uz kolēģiem un cienīt vadītājus. Tas veicinās agrīnu pieaugumu.

Mīlestībā, Auniem būs problēmas, ja viņi atdosies greizsirdībai. Šī sajūta var izraisīt attiecību sabrukumu.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Vērsis

2019. gads būs lielisks laiks, lai krasi mainītu savu dzīvi. Saskaņā ar astrologu prognozēm zvaigznes un planētas veidosies tā, ka būs vieglāk attīrīt karmu, strādāt pie pagātnes kļūdu labošanas. Šie 12 mēneši būs noderīgi garīgai tīrīšanai, lai sasniegtu jaunus globālus mērķus.

Ziemā un agrā pavasarī vientulība pozitīvi ietekmēs biznesa attieksmi. Jau janvārī Vēršu intuīcija pasliktināsies, tādēļ būtiski palielināsies svarīgu un sarežģītu lēmumu pieņemšanas ātrums. Gada beigas būs labas kāzām, ģimenes papildināšanai, jaunām paziņām un romantikai.

Dvīņi

Nākamais 2019. gads palīdzēs Dvīņiem atvērt jaunas durvis un aizvērt vecās. Vieglāk būs saprast, ko viņi patiešām vēlas no dzīves. Sapņi var uzņemties galīgo formu. Ir iespējams atrast jaunu ienākumu avotu, mīļoto, jaunu hobiju.

Šis gads ir ļoti svarīgs gaisa zīmju pārstāvjiem, it īpaši Dvīņiem. Ar mīlestību viņus gaida gan vilšanās, gan uzvara, bet tas viss dos nenovērtējamu pieredzi. Labs periods finanšu nozarei un darbam, visticamāk, būs gada beigās.

Lasi arī: 10 lietas, kas iznīcina jūsu mājas enerģiju un piesaista neveiksmi

Vēzis

Vēžiem astrologi iesaka iemācīties vadīt savu enerģiju. Ir pienācis laiks visu ņemt savās rokās. Šajā periodā Vēžiem nevajadzētu dot tukšus solījumus, nevajadzētu tērēt savus spēkus uz problēmām, kas ir mazsvarīgas, un uz cilvēkiem, kas nāk un iet.

Saskaņā ar astrologu datiem, Vēžiem labāk pavadīt vairāk laika ar mīļajiem. Jo ilgāk Vēzis nonāks nepazīstamu vai mazpazīstamu cilvēku kompānijā, jo grūtāk būs noskaņoties uz pozitīvu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment