Rokām darinātas dāvanas Ziemassvētkiem un 2019. gada Jaunajam gadam

Lai 2019. gads būtu priecīgs jums, jums ir jāpasniedz labas dāvanas Jaungada laikā. Vislabāk ir noformēt dāvanu ar savām rokām, un tad gada laikā tas dos laimi un labklājību.

Jaungada priekšvakarā ikviens brīnās, ko dot saviem mīļajiem. Protams, jūs varat iegādāties dāvanas veikalā, bet šajā gadījumā no tās gūs labumu tikai ikdienas dzīvē. Lai visu gadu dāvana piesaistītu laimi un labu veiksmi, jums tā jāpagatavo ar savām rokām. Speciālisti piedāvā idejas oriģinālām dāvanām 2019. gada jaunajam gadam, kas ne tikai iepriecinās jūsu ģimeni un draugus, bet arī mainīs viņu dzīvi uz labo pusi.

Lasi arī: Aleksandra Litvina prognoze 2019.gadam

Saskaņā ar austrumu kalendāru, 2019. gadā par jauno patronu kļūs dzeltenā cūka. Tas nav pārsteidzoši, ka jau tagad veikala plaukti ir piepildīti ar rokām darinātām rotaļlietām, figūriņām un statujām cūku formā. Tomēr jūs varat radīt šādu šādu dāvanu pats, tāpat kā daudzas citas, tajā pašā laikā tā izskatīsies daudz oriģinālāk un noteikti atnesīs veiksmi jaunajā gadā.

Cūciņa krājkasīte

Krājkasīte cūciņas formā kļuva populāra jau ilgu laiku atpakaļ, jo objekts ir ne tikai izdevīga, bet arī piesaista naudu. Jūs varat radīt to ar savām rokām. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams:

  • tualetes papīrs;
  • kancelejas līme;
  • skočs (vēlams papīra);
  • akrila krāsas;
  • laikraksts;
  • lateksa balons (piepūšamais balons);
  • vads;
  • folija;
  • folijas ruļļi;
  • akrila tepe.

Piepūšiet balonu un pārklājiet to ar laikrakstiem ar kancelejas līmi. Vēlams neaprobežoties ar plānām kārtām, vai arī cūciņa būs nestabila.

Bļodā sajauciet līmi un sasmalcinātu tualetes papīru, pēc tam ar to apstrādājiet laikrakstu slāni, atstājot dažus apgabalus neskartus.

Lasi arī: Prognozes 2019. gadam – pārmaiņu gads!

Pārduriet balonu un izņemiet to uzmanīgi, tad uzlīmējiet lentes caurumiem.

Sagrieziet folijas ruļļu četrās vienādās daļās un pielīmējiet to cūciņas korpusam tā, lai tās izskatās kā kājas. Apstrādājiet tās ar līmes un tualetes papīr sajaukumu.

Salociet foliju tādā veidā, lai veidotu šņukuru. Tādā pašā veidā izveidojiet acis un muti. Apstrādājiet tos ar līmes un tualetes papīra maisījumu un izveidojiet tā pat ausis.

Apstrādājiet krājkasīti ar akrila tepi un atstājiet to nožūt.

Izveidojiet asti no vada un piestipriniet to cūciņas korpusa aizmugurē.

Rotaļlietas augšpusē izveido caurumu monētām un banknotēm.

Atstājiet krājkasīti nožūt.

Pēc tam krāso cūciņu ar akrila krāsu. Nebaidieties parādīt iztēli un krāsot cūku oriģinālā krāsā.

Ļaujiet cūciņai pilnībā nožūt. Pēc tam jūsu dāvana būs gatava.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment