Aleksandra Litvina prognoze 2019.gadam

Mistiskā šova “Ekstrasensu cīņas” 6. sezonas dalībnieks pastāstīja par to, kas notiks 2019. gadā, un par to, kā pabeigt 2018. gadu. Tas palīdzēs jums piesaistīt labu veiksmi un saprast, kādā virzienā iet tālāk.

Aleksandrs ir iesaistīts tā sauktajā emocionālajā ģenētikā, tas ir, viņš pēta pagātnes ietekmi uz nākotni. Pēc viņa domām, emocijas, kuras mēs pašlaik piedzīvojam, veido mūsu nākotni, tāpēc mums ir tiesības to mainīt. Lai uzzinātu vairāk par to, kas jūs gaida nākamajos divpadsmit mēnešos, jūs varat atsaukties uz austrumu horoskopu 2019. gadam.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – ir pienācis laiks atbrīvoties no važām!

Kā pabeigt 2018. gadu

2018. gada pabeigšana noteiks nākamo divpadsmit mēnešu segmenta pamatu. Tas atkarīgs tikai no jums, cik stiprs šis pamats būs.

Cilvēki bieži pavada laiku, analizējot pagātni, atceroties viņu vārdus un darbības. Aleksandrs Litvins iesaka neatskatīties, jo pagātne nemainās. Ir nepieciešams skatīties nākotnē, nevis iet atpakaļ. Otra galējība ir pilnībā nedomāt par pagātni. Tā arī nedrīkst darīt, it īpaši sarežģītā 2018. gada beigās. Personas vēsturei ir īpaša nozīme, tāpēc jūs to nevarat noraidīt.

2018. gads ir nedaudz konservatīvs. Pēdējos mēnešos nav nekādas būtiskas izmaiņas. Ir svarīgi pabeigt 2018.gadu, lai neviens neietekmētu tavu dzīvi no ārpuses. Ja jums ir spēks, nekādā gadījumā nevajadzētu pārsniegt jūsu pilnvaras. Tie, kuri pārkāpj šo noteikumu, maksās ar veiksmi.

Padomi 2019. gadam

Eksperts apgalvo, ka katrā laika posmā katram no mums tiek piešķirts kaut kas īpašs. Kāds kritizē kritiku, gluži pretēji, kāds dzīvo vieglāk. Cilvēki, pārejot no viena laika uz otru, mainās. 2019. gads ir pilnīgi atšķirīgs. Aleksandrs Litvins saka, ka tas būs lielu šaubu laiks.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no naudas grūtībām!

Būs daudz nenoteiktības. Cilvēki, kuri cenšas manipulēt ar citiem, tos Visums sodīs, viņiem tiks atņemta veiksme. Neizmantojiet citu trūkumus savam labumam. Kolektīvs darbs palīdzēs atrisināt jebkādus iekšējus un ārējus konfliktus un vairs neatgriezīsies pie tiem.

Tie, kas koncentrējas vienīgi uz materiālajām vērtībām, jutīsies ne vislabākajā veidā. 2019.gads ir laiks, lai augtu garīgi, un nodarbotos ar krasām pārmaiņām. Cilvēkiem ir nepieciešams vairāk laika, veltīt lietu plānošanai.

2019. gadā jums vajadzētu izvairīties no skopuma, alkatības un morāles likumu pārkāpumiem. Gads nav slikts, bet tas ir bīstams politiskām un finansiālām aktivitātēm. Neveiciet dārgus pirkumus.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment