Čebureki, iespējams ir vieni no populārākajiem ēdieniem tatāru virtuvē. Tos pagatavot mājās nav nemaz tik grūti.
Mīliet čeburekus? Pagatavojiet tos pēc mūsu receptes un baudiet šo neticami garšīgo ēdienu.
Čebureki – nepieciešamās sastāvdaļas:
Mīklai:
Silts ūdens 250 ml
Milti 500-600 g
Augu eļļa 4 ēdamkarotes
Sāls 2 šķipsnas
Cukurs 1 tējk.
Šņabis 1 ēd.k.
Lasi arī: Diētiskās kotletes no vistas filejas un dārzeņiem. + Videorecepte
Pildījumam:
Cūkgaļa+liellopu gaļa 500g
Liellopu gaļas buljons pusglāze
Sagriezti sīpoli 1 gab.
Sāls pēc garšas
Maltie pipari pēc garšas
Augu eļļa cepšanai
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu ar FOTO soli pa solim
[…] Arī gardi: Čebureki – labākā recepte! Kā pašam pagatavot gardus čeburekus! SPIED ŠEIT, lai… […]