Čebureki – labākā recepte! Kā pašam pagatavot gardus čeburekus

Čebureki

Čebureki, iespējams ir vieni no populārākajiem ēdieniem tatāru virtuvē. Tos pagatavot mājās nav nemaz tik grūti. 

Mīliet čeburekus? Pagatavojiet tos pēc mūsu receptes un baudiet šo neticami garšīgo ēdienu.

 

Čebureki – nepieciešamās sastāvdaļas:

Mīklai:

Silts ūdens 250 ml

Milti 500-600 g

Augu eļļa 4 ēdamkarotes

Sāls 2 šķipsnas

Cukurs 1 tējk.

Šņabis 1 ēd.k.

Lasi arī: Diētiskās kotletes no vistas filejas un dārzeņiem. + Videorecepte

 

Pildījumam:

Cūkgaļa+liellopu gaļa 500g

Liellopu gaļas buljons pusglāze

Sagriezti sīpoli 1 gab.

Sāls pēc garšas

Maltie pipari pēc garšas

Augu eļļa cepšanai

 

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu ar FOTO soli pa solim 

COMMENTS

Leave a Comment