Čebureki – labākā recepte! Kā pašam pagatavot gardus čeburekus

1

 

Vienā lielā bļodā ieberiet miltus, pievienojiet sāli, samaisiet. Izveidojiet bedrīti pa vidu, ielejiet augu eļļu, šņabi, un ūdeni. Samaisiet mīklu. Apklājiet mīklu un atstājiet uz stundu istabas temperatūrā.

2

 

Pildījumam pievienojiet sīpolus sagrieztus, sāli un piparus, kārtīgi samaisiet. Pielejiet pie maisījuma buljonu var iemainīt ar ūdeni, tad visu samaisiet.

3

 

Darba placīti apkaisiet ar miltiem. No mīklas noraujiet mazu pikucīti un plāni izrullējiet. Uzlieciet bļodu uz mīklas un izgrieziet apli. Lieko mīklu nolieciet malā. Izlieciet uz vienas puses 1 ēdamkaroti gaļas un ar otru mīklas pusi apklājiet pildījumu.

Čebureki

 

Ar dakšiņas palīdzību izveidojiet rievotas maliņas.

Čebureki

 

Vislabāk cepot izmantot čuguna pannu. Usildiet augu eļļu. Eļļai ir jābūt diezgan daudz pannā. Cepiet uz uzsildītas pannas. Cepiet uz vidējas uguns no abām pusēm. Nelieciet pārāk daudz pildījuma čeburekos, jo gaļa nevar paspēt izcepties, var palikt jēla gaļa.

Čebureki

 

Tādā pašā veidā gatavojiet čeburekus no pārējās mīklas. Dodiet viesiem čeburekus ēst siltus, uzreiz pēc cepšanas. Tad tie būs gardi.

Čebureki

Labu apetīti!

 

Arī gardi: Jums noteikti iepatiksies šādas mīklas čebureki! Šī ir kļuvusi par manu firmas recepti!

Avots: www.passion.ru

COMMENTS

Leave a Comment