Kāpēc vīrieši zaudē interesi?

Vīrieši ir ieprogrammēti mīlēt iekarot. Viņi steidzas katru reizi, kad viņiem liekas, kāda sieviete/meitene pievilcīga, smieklīga, gudra un vienkārši neatvairāma. Viņi dara visu iespējamo, lai pierādītu, ka viņi var iegūt šo meiteni.

Bet, tiklīdz viņa izrāda interesi, un viņš patiešām to saņem, viņam nav ko vairāk pierādīt. Viņa bailes no apņemšanās stāsies spēkā, un viņa pirmais instinkts ir jābēg. Tādējādi viņš dodas uz nākamo uzvaru, lai vēlreiz saņemtu ego paaugstināšanu.

LASI ARĪ: Trīs Visuma pazīmes, kas brīdina par bagātību un veiksmi

Šādi vīrieši zaudē interesi, kad meitene izrāda savstarpēju interesi par viņiem, jo ​​kādā līmenī viņi jūtas nevērtīgi. Viņiem ir jādodas pēc citas meitenes, lai atkal justos cienīgi.

Es zinu puisi, kurš reiz man teica, ka, katru reizi, kad viņš sāk patikt savai draudzenei, viņš sāk domāt, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā, ja viņai viņš patīk. Viņa pašpārliecības trūkuma dēļ viņš zaudēja interesi par jebkādu meiteni, kas viņu patiešām mīlēja, jo viņš nejutās viņas cienīgs, lai viņa viņu mīlētu.

Puiši, kas iederas šajā kategorijā, ir emocionāli nepieejami un nekad nav ieinteresēti pašās attiecības. Tātad, kā jūs varat izvairīties no šiem puišiem un piesaistīt drošākus cilvēkus, kuri faktiski meklē attiecības?

Nepadodieties, kad puisis raksta jums daudz skaistu līniju un pirmajos randiņos izturas ļoti droši. Patiesi pašpārliecināti puiši nerīkosies šādi. Jums ir jāmeklē puisis, kurš būs saprotamāks. Puisis, kurš ir patiesi nopietns par attiecībām, neparādīs savas jūtas, kamēr viņš jūs neiepazīs un nolemj, ka esat viņam radīta.

Puiši iemīlas, pamatojoties uz to, kā viņi jūtas blakus sievietei. Ja jūs viņam nepārtraukti rakstāt, lai uzzinātu, kur viņš ir, vai izdarāt spiedienu uz viņu, jautājot, kā attīstās jūsu attiecības, viņš nejutīsies labi ar jums.

Esiet rotaļīga un pārliecināta sevī. izklaidējieties. Smejieties. Ejiet ar plūsmu. Lieciet viņam justies labi savā tuvumā, lai viņš gribētu pavadīt savu nākotni ar jums.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Esi labākā sevis versija. Vienkārši esiet jūs pati. Neesiet traka, nedroša par sevi, kas pastāvīgi brīnās, vai viņam esat pietiekami laba.

Neļaujiet jūsu emocijām pārņemt jūs. Ja jūs jūtaties nedroši, jo viņš nav piezvanījis, dodies kaut kur kopā ar draugiem un izklaidējies. Neļaujiet viņam zināt, ka neesat pārliecināta par kaut ko. Lieciet viņam strādāt jums.

Ja jūs pārāk drīz sākat skatīties uz savu tālāko nākotni, tas var viņu aizbiedēt.

Ja viņš zaudē interesi un aiziet prom, lai ir kā ir. Nav nepieciešama drāma. Atzīstiet, ka jūs nevarat viņu ieinteresēt. Ja viņš jums būs piemērots, viņš sapratīs, ko viņš pazaudējis, un viņš gribēs atgriezties.

avots: esotericblog

Leave a Comment