6 lietas, no kurām jāatsakās 2022. gada decembrī, lai jūs būtu laimīgāki

Laimīgi cilvēki ir tie, kas zina, kā attīrīt savu dzīvi no visa, kas viņus velk uz grunti. Ja vēlies būt laimīgāks decembrī, tev ir jāatbrīvojas no dažām lietām. Tas palīdzēs jums apiet problēmas.

Laime slēpjas pareizo ieradumu veidošanā. Decembrī ir ļoti svarīgi veidot šādus ieradumus, jo gada beigas vienmēr ir pats atbildīgākais laiks. Šim decembrim šāda pieeja ir divtik aktuāla, jo planētu noskaņojums, maigi izsakoties, nebūs tas labākais. 

Slinkums

Dažreiz ir labi būt slinkam, bet decembrī no tā n oteikti vajadzētu atteikties. Šomēnes jāpabeidz visas svarīgākās lietas pēc iespējas ātrāk, lai Jauno gadu sagaidītu sasparojoties un ar mieru. Šis grūtais, nepatīkamais gads beidzas, tāpēc jums jāpabeidz tas, kas bija sākts. Ja uz 2023. gadu paņemat līdzi to, kas sākās 2022. gadā, tad pastāv iespēja, ka tas nesāksies uz vislabvēlīgākās nots.

Nožēla

2022. gadā mēs nevarējām vai nebija laika izdarīt daudz. Ja netiksi vaļā no nožēlas, nākamais gads iesāksies ar pārdzīvojumiem un pastiprinātu negatīvismu. Pagātnei jāpaliek pagātnē, pretējā gadījumā būs ārkārtīgi grūti noskaņoties uz svētku noskaņu. Par laimi, šomēnes savu spēku pilnībā atklās Jupiters, kurš novembra beigās atbrīvojās no retrograda. Tas mums visiem palīdzēs rast optimismu un kļūt pozitīvākiem.

Spontanitāte un steiga

Decembris ir laiks, kad jāzina, kurp dodaties. Spontanitāte un tieksme riskēt var izraisīt sakāvi un nepatikšanas. Mēģiniet iepriekš plānot visas savas lietas šajā mēnesī un nekādā gadījumā neatlieciet uz vēlāku laiku to, kas jādara tagad.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada decembrim – esiet gatavi!

Tenkas

Nekādā gadījumā nemēģiniet sabojāt kāda cita reputāciju. Nesaki par cilvēkiem to, ko nekad neteiktu par sevi. Decembrī tev vajadzētu būt uzmanīgākam pret to, ko un kā saki par citiem cilvēkiem, jo ​​nolaidības dēļ vari krietni sabojāt savu karmu.

Risks

Centieties decembrī pieturēties pie pazīstamiem krastiem. Dariet lietas, kas jums ir pazīstamas un kuras jums padodas vislabāk. Ja riskējat, tad ziniet, ka neveiksmju negatīvās sekas var ārkārtīgi negatīvi ietekmēt jūsu garastāvokli, sagaidot Jauno gadu.

Lētticība

Nekad nepieņemiet cilvēku vārdus. Īpaši tas attiecas uz nepazīstamām personībām, aizdomīgiem cilvēkiem. Ja jums saka, ka jūs varat kļūt bagāts minūtē vai nopelnīt naudu, neko nedarot, tie ir meli. Decembrī būs vairāk cilvēku, kas vēlēsies atpelnīt uz kāda cita bēdas. Sargieties no maldināšanas un nepaļaujieties citu cilvēku glaimiem.

Leave a Comment