Kā izrotāt savu māju, lai radītu labklājību, sagaidot Jauno gadu

Jaunais gads nav tikai svētki, bet gan globālās enerģētikas pārstrukturēšanas diena. Tāpēc tam ir svarīgi pareizi sagatavoties garīgi un pareizi sagatavot savu māju.

Šoreiz tiksimies ar Trusi, un nevis vienkāršu, bet gan  Melno ūdens trusi. Ir vērts sākt no šī fakta, jo mājas dekorēšanas noteikumus nosaka Austrumu kalendārs un Fen Šui filozofija, kas ir ļoti cieši saistītas.

Krāsu izvēle

Melnais trusis nenozīmē, ka māja jāiekārto drūmā stilā. Šoreiz jums jārīkojas pretēji dzīvnieku patronam. Bioenerģijas speciālisti stingri iesaka mājas dekorēšanā izmantot vairāk gaišu krāsu. Jūs, protams, varat pievienot nedaudz melnu. Ir atļauta spēle ar kontrastu, bet neizceļot šo krāsu kā galveno.

Papildus melnajai krāsai Ūdens stihiju uzsver un piesaista zilā, gaiši zilā, zaļā un baltā krāsa. Visām šīm krāsām jūsu mājās vajadzētu būt pārpilnībā.

Iesaistiet bērnus

Trusis ir diezgan liels ģimenes talismans, tāpēc, iekārtojot māju, svarīgi saviem bērniem dot vārda brīvību. Jūs varat dot viņiem pilnīgu rīcības brīvību viņu personīgajās telpās. Ļoti svarīgi ir arī lūgt bērniem palīdzību Jaungada atmosfēras radīšanā un visā mājā. Tiek uzskatīts, ka, ja bērns pieliek roku dekorēšanai, Vecgada vakars būs labvēlīgāks.

Apgaismojums un virtenes

Ja jums nepatīk virtenes, tad jums to nāksies labot. Ūdens elements būs jāatšķaida ar spilgtu gaismu, kas simbolizē Uguni. Pakariet vairāk virtenes – īpaši tur, kur ir maz gaismas. Tam vajadzētu palīdzēt jums atbrīvoties no izmisuma, melanholijas un noguruma. Tāpat pirms jaunā 2023. gada sagaidīšanas vēlams mājā nomainīt spuldzes pret jaudīgākām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada decembrim – esiet gatavi!

Neizmantojiet piekārtus dekoratīvos elementus

Šajā reizē nevajadzētu izmantot rotaļlietas un rotājumus, kas karājas pie griestiem. Tā vietā labāk koncentrēties uz mājas iekārtošanu, izmantojot galda un sienas rotaļlietas, gleznas. No Fen Šui viedokļa šī būtu labākā izvēle.

Izmantojiet dabiskus materiālus

Trušiem nepatīk plastmasa. Metāls nav piemērots tāpēc, ka tas labi nesaskan ar Ūdens elementu. 2023. gada labākā izvēle ir koka rotaļlietas un dekorācijas. Varat arī izmantot māla traukus. Var izmantot dzīvas eglītes zarus, kā arī īstus čiekurus.

Leave a Comment