Ābolu pīrāgs ar kefīru, kas burtiski kūst – vienkāršāk nemēdz būt!

 

Ābolu pīrāgs  – PAGATAVOŠANA: 

1. Cukuru, sviestu, olas, kefīru un sāli samaisiet kopā lielā bļodā, pievienojiet etiķi un sodu, samaisiet un pārkaisiet ar miltiem, pēc tam mīklu samīcot.

2. Izklājiet to cepešpannā.

Lasi vēl: Anna Rozīte dalās ar ģimenes iecienītākās ābolu kūkas recepti

3. Ābolus nomazgājiet un nenomizotus sagrieziet plānās šķēlītēs, liekot tās virsū uz mīklas, kas jau izklāta cepešpannā.

4. Lieciet jau uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā uz 20 minūtēm.

Ābolu pīrāgs

Kas šajos rudenīgajos un pavisam drīz jau arī sniegotajos vakaros var būt labāks par šo sulīgo ābolu pīrāgu?! Pagatavojiet to savai ģimenei jau šovakar, un Jums to noteikti gribēsies baudīt daudz biežāk!

 

Iesakām arī: Sātīga ābolu pīrāga recepte, kas kā reizi noderēs pirmajai ābolu ražai! Mums tieši ir aizķērusies viena laba recepte. Liess, ātri pagatavojams un ļoti gards ābolu pīrāgs. Mīklas pagatavošanai (neskaitot cepšanu) paies vien 15 minūtes. SPIED ŠEIT, lai uzzinātu recepti!

COMMENTS

Leave a Comment