Ābolu pīrāgs – PAGATAVOŠANA:
1. Cukuru, sviestu, olas, kefīru un sāli samaisiet kopā lielā bļodā, pievienojiet etiķi un sodu, samaisiet un pārkaisiet ar miltiem, pēc tam mīklu samīcot.
2. Izklājiet to cepešpannā.
Lasi vēl: Anna Rozīte dalās ar ģimenes iecienītākās ābolu kūkas recepti
3. Ābolus nomazgājiet un nenomizotus sagrieziet plānās šķēlītēs, liekot tās virsū uz mīklas, kas jau izklāta cepešpannā.
4. Lieciet jau uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā uz 20 minūtēm.
Kas šajos rudenīgajos un pavisam drīz jau arī sniegotajos vakaros var būt labāks par šo sulīgo ābolu pīrāgu?! Pagatavojiet to savai ģimenei jau šovakar, un Jums to noteikti gribēsies baudīt daudz biežāk!
[…] Lasi arī: Sulīgais ābolu pīrāgs – vienkāršāk nemēdz būt! […]
[…] Lasi arī: Sulīgais ābolu pīrāgs; vienkāršāk nemēdz būt! […]
[…] Arī garšīgi: Ābolu pīrāgs ar kefīru, kas burtiski kūst – vienkāršāk nemēdz būt! SPIED… […]