Ābolu pīrāgs ar kefīru, kas burtiski kūst – vienkāršāk nemēdz būt!

Ābolu pīrāgs

Ābolu pīrāgs ar kefīru: Katrai saimniecei arsenālā ir kāda pīrāga, rauša vai kūciņas recepte, ko var pagatavot tādos gadījumos, kad viesi jau ir ceļā un laiks ir ļoti ierobežots!

Šādos brīžos vajag kaut ko ļoti ātri un viegli pagatavojamu, taču, protams, arī bezgala gardu. Kādai tā ir kāda īpaša kūka vai, piemēram, pīrāgs ar ievārījumu, taču arī mēs Tev vēlamies piedāvāt kādu ļoti ātri pagatavojamu pīrāga veidu no mīklas un āboliem, kas ir bezgala gards un tik sulīgs, ka kūst uz mēles!

Lasi vēl: Vienkārša recepte: torte “Skudrupūznis” 10 minūtēs!

Šis deserts ir ne tikai bezgala vienkāršs, bet arī ļoti labi izskatās, tāpēc Jums noteikti to vajag pamēģināt, it īpaši šajā drēgnajā laikā, kad tā vien prasās pēc kāda garda pīrāga gabaliņa pie siltas tējas!

 

Ābolu pīrāgs – SASTĀVDAĻAS: 

3 glāzes kviešu milti

1 glāze cukura

150 g sviesta

200 ml kefīra

1 ola

3 āboli

1 tēj. k. sodas

sāls pēc garšas

1 – 2 ēd. k. etiķa

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

COMMENTS

Pievienot komentāru