Aizkustinoši: 6 pāri, kurus kopā saveda liktenis

1. Bērnudārza savienība

“Pēc vairākiem gadiem, kad mēs bijām kopā, mans draugs, ar kuru biju saderinājusies, un es atklājām, ka mēs kopā esam mācījušies bērnudārzā. Mēs izvilkām no krājumiem vecu bildi un pamanījām, ka tajā stāvam viens otram blakus!” /Dženna Neumillere (Janna Neumiller)/

2. Kopā Slim**cā

“Mēs ar vīru piedzimām ar 6 dienu atšķirību- tajā pašā pilsētā, tajā pašā Slim**cā! Tas bija tālajā 1956. gadā, kad pēc dzemdībām Slim**cā bija jāpaliek septiņas dienas. Es visiem stāstu, ka tad, kad devos prom no Slim**cas, viņš nāca pasaulē: mēs ieraudzījām viens otru, iemīlējāmies un 18 gadus viens otru meklējām. Mēs esam precējušies jau 40 gadus un ticam mīlestībai no pirmā acu skatiena!” /Linda Hansone (Linda Hanson)

3. Piemiņas diena

“Es atradu vecu bildi, kurā ir mans dēls piemiņas dienā vidusskolas laikos – un aiz viņa stāv viņa šā brīža līgava. Tad viņi nebija pazīstami – tā ir zīme!” /Roza Hamblija Šeltona (Rose Hambley Shelton)

4. Basketbola spēle

“Nesen skatījos vecu basketbola spēli no 1989. gada, kad mācījos pēdējā kursā – un pamanīju, ka tajā piedalījās mans vīrs, ar kuru esam precējušies kopš 2003.gada.” / Treisija Roarka Smita (Tracy Roark Smith)

5. Kristības

“Es satikos ar savu vīru tad, kad abi tikām kristīti vienā un tajā pašā baznīcā, tajā pašā gadā un pie tam ar to pašu mācītāju. Viņš bija 8 mēnešu vecs un es  – trīs. Un mūsu kristīšanas sertifikāts to pierāda. Liktenis!” /Emsija Tiotiko (Emsy Teotico)

6. Perfektais pikniks

“Mans vīrs nesen man parādīja bildi no vidusskolas laiku piknika, kurā bijām mēs abi, bet nepazinām viens otru!” /Lizija Gasteluma (Lizzie H. Gastelum)

 

Avots: www.redbookmag.com

Leave a Comment