Aizliegtās frāzes gultā ar vīrieti

1. ”Es tā negribu”

Šī frāze ir pārāk kategoriska, tāpēc, ja jūs šos frāzi pateiksiet savam vīrietim šo frāzi vienu reizi, tad viņš Jūs sapratīs. Bet, ja viena dzimumakta laikā šie vārdi tiek pateikti vairāk nekā divas reizes, tad tu izskatīsies pārāk dzēlīga un vīrieša acīs īpaši prasīga. Labāk pateikt, « man patīk tā… », un parādīt, kā tieši.

2. ”Es tā neprotu”

Tā teikt nevajag. Pat ja jums kaut kas neizdodas, nevajag stāstīt to partnerim. Vislabāk savu nezināšanu vislabāk ir skaisti un jutekliski to apspēlēt. Sakiet viņam: « Es vienmēr esmu sapņojusi par to, ka tieši tu man to iemācīsi. » u.c. Vienmēr atcerieties par to, ka pateiksiet šo teikumu vairākas reizes pēc kārtas, tad tu izskatīsies vīrieša acīs  kā nemākule.

3. “Tas ir viss?”

Šī frāze ir nāvējoša. Vīrietis pēc mīlēšanās iespējams justās apmierināts pēc visa procesa, kas notika starp jums. Un pēkšņi, tu pasaki šo frāzi un visu sabojā.

4. “Visiem gadās”

Šī frāze gultā arī ir kritiska. Saprotiet, viņam ir vienalga, kā citiem sanāk, viņam svarīgs ir viņš pats un tu, un kas notiek starp jums. Ar šo frāzi, jūs nenomierināsiet savu vīrieti.

5. “Cik tev sievietes bijušas pirms manis?”

Frāze, kura pirmkārt ir bīstama pašai sievietei. Ja viņš teiks, ka jūs esat viņam pirmā, jums šāda atbilde nepatiks. Šī atbilde jums liks domāt, ka viņam ir bijušas daudz sievietes. Un ja viņš sāks skaitīt uz pirkstiem, tas vispār jums liks sajukt prātā. Jums ir jādomā tikai par to, ka esi tikai tu un viņš, šeit un tagad, un viss pārējais nav svarīgs.

6. “Ne tagad labāk apskaujamies”

Šī frāze vīrieti var aizvainot līdz sirds dziļumiem. Tāpēc, ja jums negribas mīlēties, tad vienkārši nenovediet visu līdz gultai – tā viņam būs vieglāk visu pārdzīvot.

7. “Bērni”

Ja jūs esiet jau precējušies daudzus gadus, pat tad nevajag gulta runāt par bērniem. Jo saruna par bērniem, nav īpaši romantiska tēma.

8. “Tu negribi iet dušā?”

Ļoti nepatīkama frāze vīrietim, jo tas uzreiz liks vīrietim justies slikti un viņš sāks domāt, ka viņš smird. Vislabāk to pateikt vīrietim būtu tā – vienkārši pati ejiet uz dušu vai vannu un aiciniet savu partneri līdzi.

Leave a Comment