Aizmāršība un aizkaitināmība: bioenerģijas speciālisti stāsta, ko šie simptomi var pastāstīt par enerģiju

Aizmāršība un aizkaitināmība nekādā veidā nav savstarpēji saistītas, taču šīm problēmām ir aptuveni vienāds enerģijas raksturs. Eksperti nolēma pastāstīt, kāpēc cilvēki kļūst aizkaitināti un piedzīvo atmiņas problēmas.

Neaizmirstiet, ka ir lietas, kas mūs kaitina a priori. Tas ir normāli, jo mēs visi esam cilvēki, un katram no mums ir daži izraisītāji, kas liek mums zaudēt fokusu un savaldīties. Dažreiz tā kļūst par pārāk pārspīlētu problēmu. Lūk, kas to izraisa.

Apziņas vīrusi

Tas attiecas ne tikai uz fiziskām slimībām. Problēmas var būt dziļi mūsu apziņā. Mēs runājam par vīrusiem, kas apmetas tevī un manī, apgrūtinot pasaules uztveri tādu, kāda tā ir. Citiem vārdiem sakot, aizmāršīgo un aizkaitināmo cilvēku enerģija ir mainījusies. Ir dažas domas, kas neliek cilvēkam justies laimīgam. Tie piesārņo domāšanas procesu, no kura veidojas aizmāršība un negatīvisms.

Čakru problēmas

Garīgā čakra Sahasra, kas atrodas vainaga reģionā, kas ir ārkārtīgi nelabvēlīgā stāvoklī, visbiežāk padara cilvēku aizkaitināmu. Tieši viņas pagrimums visbiežāk noved pie tā, ka mums kļūst grūti apkopot savas domas un noskaņoties pozitīvā veidā. Tieši tāpēc gadījumā, ja rodas šādas problēmas, eksperti iesaka atvērt šo čakru. Lai to izdarītu, varat izmantot tādus akmeņus kā topāzs, turmalīns vai akvamarīns. Noderēs arī nodarboties ar garīgām praksēm un meditēt.

Lasi arī Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Sestā čakra ir atbildīga par atmiņu – Ajna . Tas atrodas pierē, starp uzacīm. Ja tas samazinās, tad cilvēks sāk aizmirst visu pēc kārtas – vārdus, dotos solījumus, patīkamos pagātnes notikumus. Tas ir ļoti bīstami un var radīt ārkārtīgi negatīvas sekas, tāpēc, parādoties pirmajiem atmiņas traucējumu un aizmāršības simptomiem, jums jāveic noteikti pasākumi. Pirmkārt, biežāk jālieto platīna rotaslietas, kā arī jānēsā līdzi tādi talismanu akmeņi kā dzintars, pērles vai dimanti. Otrkārt, jāuzlabo uzturs, jāatbrīvojas no sliktiem ieradumiem un jāsāk biežāk valkāt zilas drēbes.

Kopumā visas čakras bez izņēmuma ļoti ietekmē cilvēka labsajūtu un viņa galvenās dzīvības pazīmes, tāpēc čakru aktivizēšanai biežāk izmantojiet mudras.

Lāsti un ļauna acs

Bieži enerģijas samazināšanās un čakru slēgšana notiek tāpēc, ka cilvēks ļoti bieži atrodas blakus nepatīkamam cilvēkam. Aizkaitināmība parādās enerģijas aizplūšanas dēļ, ko jūsu slēptais ienaidnieks paņem sev. Mēģiniet analizēt savu pašsajūtu un ķermeņa signālus tajos brīžos, kad atrodaties tā vai cita cilvēka sabiedrībā. Ja jūs kļūstat aizkaitināmāks vai aizmāršīgāks, tad cilvēks no jums zog enerģiju. Nevajadzētu pierakstīt šādu cilvēku kā ienaidnieku, jo dažreiz vampīrisms ir netīšs.

Ja jūs nesaņemat pietiekami daudz miega, tas var būt arī atmiņas traucējumu un slikta garastāvokļa, smagas aizkaitināmības cēlonis. Speciālisti iesaka uzraudzīt  ikdienas rutīnas ievērošanu, jo tas ļoti labvēlīgi ietekmē cilvēka enerģiju.

Leave a Comment