Zvaigžņu zīmju krustpunktā dzimušu neparastu personību apraksts: varbūt tu esi Vēzis, bet jūties kā Lauva

Noteikti esat pamanījuši, ka cilvēki, kas dzimuši Saules atrašanās vietā divās dažādās Zvaigžņu zīmēs, ir ļoti neparasti. Zvaigžņu eksperti nolēma pastāstīt, kā šādas personības var būt unikālas.

Vispirms ir svarīgi saprast, kāpēc šādi cilvēki ir unikāli. Fakts ir tāds, ka Zvaigžņu zīmes maiņa nenotiek uzreiz. Tas ir pakāpenisks process, tāpēc Saules atrašanās divās zīmēs krustpunktā to ietekmē abas reizē, nevis kāda no tām. Cilvēkam, kurš ir dzimis šādā laikā, var būt vienlaikus divu zīmju rakstura iezīmes. Bieži vien šādi cilvēki ir ļoti neparastas personības.

Auns – Vērsis (20.–21. aprīlis)

Ikvienam, kurš dzimis šajās divās dienās, var būt rakstura iezīmes, kas raksturīgas Uguns un Zemes elementiem. Šādos cilvēkos var harmoniski apvienot Vērša viltību un Auna spēku. Šādiem cilvēkiem dažkārt piemīt ļoti spēcīga pārliecināšanas dāvana, jo citi nespēj pretoties viņu spiedienam un harizmai. Brutālais spēks ir atšķaidīts ar augstu inteliģenci. Vērša alkatību atsver Auna dāsnums. Tie ir diezgan veiksmīgi un spēcīgi cilvēki.

Vērsis – Dvīņi (21.–22. maijs)

Šī ir ļoti laba kombinācija, tāpēc cilvēki, kas dzimuši 21. un 22. maijā, sevi var uzskatīt par īpašiem šī vārda labākajā nozīmē. Viņu pievilcība ir neaptverama. Viņu spēks slēpjas apstāklī, ka viņi gandrīz vienmēr atstāj vislabāko pirmo iespaidu. Pat laika posmā no 21. līdz 22. maijam dzimst izcili vadītāji un uzņēmēji. Draugu kompānijā šādi cilvēki ir centrālā figūra. Ikviens viņiem pievērš lielu uzmanību.

Lasi arī: 2023. gada 15. maijs Merkurs atbrīvojas no retrograda: zvaigžņu ekspertu padomi vasarai pēc zvaigžņu zīmes

Dvīņi – Vēzis (21.–22. jūnijs)

Šī ir ļoti laba divu zīmju kombinācija. Ja Saule cilvēka dzimšanas brīdī atradās pārejas stāvoklī no Dvīņiem uz Vēzi, tad šādiem cilvēkiem ir liegti Vēža mīnusi kautrības un zema pašvērtējuma veidā. Arī Dvīņu mīnusi vējainības formā ir izlīdzināti. Tie ir ideāli dvēseles radinieki, jo viņiem piemīt Vēža laipnība un Dvīņu šarms. Šādi cilvēki ātri aizmirst sūdzības un pāriet no viena cilvēka uz otru, tāpēc viņi nebaidās šķirties.

Vēzis – Lauva (22.–23. jūlijs)

Šādiem cilvēkiem ir ļoti grūts raksturs. Ūdens un Uguns neitralizē viens otru, tāpēc, ja kāds ir dzimis šajā laikā, tajā var apvienoties nesavienojamas iezīmes, piemēram, iedomība un zems pašvērtējums, alkatība un mīlestība palīdzēt citiem. Viņi mēdz visu ņemt pārāk tuvu sirdij, un tas ir viņu galvenais trūkums. Viņus noteikti aizvainos kāda drauga vai radinieka piezīme, lai cik diplomātiska tā arī nebūtu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment