Aizmirstiet par sausu ādu: eksperts sniedz 3 budžetam draudzīgus sejas kopšanas padomus

Ziemā daudzi cilvēki cieš no sausas ādas. Lobīšanās, nieze un sabojāts grims – daudzas sievietes sapņo par “burvju nūjiņu”, kas izglābs viņu ādu.

Izrādās, ka no sausuma var izglābties arī bez dārgiem krēmiem.

Skaistumkopšanas eksperte Širīna Gendersa sniedza 3 vienkāršus un budžetam draudzīgus padomus, kas palīdzēs jums aizmirst par ādas problēmām.

Pareiza tīrīšana

Ja ciešat no sausas ādas, centieties samazināt faktorus, kas var izraisīt kairinājumu. Eksperte iesaka attīrīt sejas ādu, ko ietekmē grims, ar vieglām putām vai maigu želeju. Tomēr, ja nelietojat grimu, sejas mazgāšanai pietiks tikai ar tīru ūdeni.

Izmantojiet glicerīnu

Kā izrādās, par sausu ādu var aizmirst, pateicoties lētiem aptiekas līdzekļiem. Eksperte iesaka sajaukt glicerīnu ar ūdeni proporcijā 4 pret 1 un pēc tam iegūto toniku uzklāt uz ādas. Tas padarīs jūsu seju gludu un mitrinātu, sausums noteikti pazudīs.

Lasi vēl: Es tevi mīlu, lai gan tu neesi manā gaumē: 3 vīriešu tipi, kuri sev piesaista sievieti, “sadragājot” viņas pašcieņu

Mitriniet gaisu

Gendersa iesaka rūpēties par to, lai gaiss jūsu mājās nebūtu sauss. Apkures sezonā konvektori un radiatori burtiski izžāvē telpas. Tāpēc padomājiet par mitrinātāja iegādi.

Lai panāktu vislabāko efektu, novietojiet ierīci netālu no savas guļvietas. Šādā veidā jūs mitrināsiet ādu pat naktī. Un no rīta jūs neredzēsiet sasārtušu ādu vai ādas lobīšanos, kas bieži parādās ādas pārmērīga sausuma dēļ.

 

 

Leave a Comment