Aizmirstiet par šiem 6 vārdiem, kas neļauj tev kļūt bagātam un būt laimīgam

“Nabadzība”

Mēģiniet mazāk teikt “nabadzīgs”, “nabadzība”. Tas attiecas uz jebkuru situāciju. No šī vārda vajadzētu izvairīties vienmēr un visur. Labāk to aizstāt ar sinonīmiem vai pilnībā izslēgt no lietošanas. Jā, ir situācijas, kurās šo vārdu nevar apiet, taču labāk ir meklēt jebkādas iespējas to neteikt, īpaši darba vietā vai mājās.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

“Nelaime”

Šo vārdu var arī veiksmīgi aizstāt ar citu, bet pēc nozīmes identisku. Piemēram, ja jūsu automašīna sabojājas, jums nav jāsaka: “Man ir problēmas”. Labāk teikt “mani plāni ir mainījušies”, “man ir blakus lietas”. Cilvēki, kuri bieži saka “nelaime”, sagādā sev nepatikšanas un nepatikšanas.

“Neveiksminieks”

Ļoti negatīvs vārds, kas atbaida veiksmi un naudu, pat ja jūs to nerunājat par sevi. Ja jūs tā runājat par sevi, tas var pilnībā atņemt jums panākumus. Šo vārdu noteikti var simtprocentīgi izslēgt no ikdienas. Tāpat nevajadzētu teikt “neveiksme”, “nepatikšanas”, ja vēlies, lai tava nauda no tevis neaizplūstu.

Mēģiniet palielināt naudas plūsmu ar pareizām domām un vārdiem. Biežāk sakiet “bagātība”, “panākumi”, “iespējas”, “es varu”. Eksperti atzīmē, ka ir vēl vairāki veidi, kā palielināt naudas plūsmu .

Leave a Comment