Sveces krāsas nozīme rituāliem: kā piesaistīt bagātību, veiksmi un mīlestību

Ar sveču palīdzību var veikt dažādus rituālus un, atkarībā no izvēlētās krāsas, iedzīvināt noteiktus labumus. Katrs tonis palīdz konkrētos gadījumos, tāpēc ir tik svarīgi nekļūdīties ar galvenā atribūta izvēli.

Lai veiktu rituālus, kuru mērķis ir piesaistīt naudu, mīlestību, veiksmi, ir nepieciešamas noteiktas prasmes un specifiskas īpašības. Galvenā loma tajās ir noteiktu krāsu svecēm. Eksperti piedāvā iepazīties ar to, kādas sveces būtu jāizvēlas rituāliem, lai tās palīdzētu iedzīvināt nepieciešamās lietas. Šādas sveces var izgatavot gan mājās x, gan iegādāties veikalā. Labāk, ja sveces ir izgatavotas no vaska, kas kombinācijā ar uguni un noteiktu krāsu būs labākais ceļvedis konkrēta mērķa sasniegšanai.

Rituāls materiālās labklājības piesaistīšanai

Lai dzīvē piesaistītu naudu , jāiegādājas zaļa svece. Tas vislabāk tiks apvienots ar monetāro enerģiju un palīdzēs piesaistīt finanšu plūsmu. Pie naudas atribūtiem: maciņa, bankas kartes, monētas vai banknotes tiek iedegta svece. Kad svece ir izdegusi par ceturtdaļu, viņi izlasīja sižetu:

“Tā kā upe paceļas plūdos, tā tiek pievienota nauda mājā. Kā ūdens dod dzīvību, tā zaļumi zied. Ja manā maciņā būs zaļumi, lai tas neaizplūst no manis kā ūdens.

Uz monētas pilina vasku, gaida, kad tas sacietē, un tad paslēpj pie ārdurvīm, lai finanses nepaiet garām.

Mīlestības rituāls

Mīlestības un kaisles krāsa ir sarkana, tomēr mīlas rituāliem tiek izvēlētas noteiktu toņu sveces:

  • rozā, lai iepriecinātu vidi;
  • avenes, lai veicinātu kaislību starp partneriem;
  • sarkans, lai piesaistītu mīlestību.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: daudzus sagaida mainīga situācija un ne tā labākā!

Lasi arī: Venēra retrogrādā no 2023. gada 23. jūlija līdz 3. septembrim: negatīvas sekas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lai atrastu un iegūtu savstarpēju mīlestību, izmantojiet spilgti sarkanu sveci. Tas tiek iedegts guļamistabā pirms gulētiešanas, meditējot uz liesmas. Apziņa ir atbrīvota no visa virspusējā un  vērsta uz mīlestības čakras atvēršanu . Meditācija uz sveces palīdz ne tikai piesaistīt mīlestību, bet arī atbrīvoties no kompleksiem, iegūt pārliecību un harmoniju ar ārpasauli.

Rituāls veiksmes piesaistīšanai

Veiksme ir visnepieciešamākā pozitīvu pārmaiņu un panākumu sastāvdaļa. Viņu piesaista apelsīns. Pie ieejas mājā tiek aizdegta spoža svece, lai veiksme zinātu, kurp doties. Kad svece sāk kust, atveriet ārdurvis un sakiet:

“Es aicinu veiksmi mājā, es nezinu vairāk vilšanās. Kā svece izdeg, tā man palīdzēs laime.

Lai veiksme atnāktu pēc iespējas ātrāk, paņemiet nelielu svecīti. Viņi to aizdedzina pie durvīm un pēc sazvērestības uz pāris minūtēm nolika uz katras palodzes, lai iedzīvinātu veiksmi. Tiklīdz svece nodziest, durvis un logi tiek plaši atvērti ar vārdiem:

“Laipni lūdzam”.

Plēnes ir paslēptas nomaļā vietā, lai neviens nevarētu piesavināties sev veiksmi.

Iemācījušies strādāt ar pamatkrāsu svecēm, varat pāriet uz dažādiem toņiem. Ar viņu palīdzību būs iespējams mainīt dzīvi uz labo pusi, kā arī atklāt jaunas talantu šķautnes, stiprināt intuīciju un uzlabot savas mājas enerģētiku.

Leave a Comment