Aktuālāko tendenču grims: 3 idejas, ko vērts izmēģināt jau šogad

Starp zilā grima variantiem var būt arī dūmakains acs. Šim nolūkam jums būs nepieciešams acu laineris ar zilu nokrāsu, ar to izceliet acu kontūru un pēc tam to izpludiniet, lai radītu burvīgu dūmakainu efektu. Pievienojiet nelielu daudzumu zilu ēnu uz plakstiņiem, lai padarītu efektu intensīvāku.

Varat izmēģināt arī “Jūras viļņa” grima variāciju. Šim nolūkam jums būs nepieciešamas zila toņa ēnas, lai uz plakstiņiem radītu gradienta efektu, sākot ar piesātinātiem toņiem acu ārējā stūrī un pakāpeniski pārejot uz gaišākiem toņiem tuvāk iekšējam stūrītim.

Nude

Un, protams, mēs nedrīkstam aizmirst par nude grimu, kas ir aktuāls jau vairākas sezonas. Tas izceļ sejas dabisko skaistumu un rada sievietes izskatu “bez grima”.

Nude grima galvenās iezīmes ir svaigs un veselīgs ādas izskats, neitrāli toņi uz acīm un lūpām un minimāla silueta produktu izmantošana.

Lai izveidotu nude grima izskatu, var izmantot smilškrāsas pūderi, dabīgus un persiku nokrāsas toņus uz plakstiņiem, vieglu sārtumu, caurspīdīgu lūpu spīdumu un dabīgu uzacu formu.

Šī tendence ir piemērota visiem ādas tipiem un matu krāsām, piešķirot dabisku un starojošu izskatu. Pateicoties tā daudzpusībai, nude grims ir populārs risinājums, kas piemērots dažādiem pasākumiem un stiliem.

 

 

Leave a Comment