Andžela Pērla pastāstīja, ko vasaras zelta vidus nesīs zvaigžņu zīmju pārstāvjiem un kam jābūt gatavam

Jaunava

No 2. jūlija līdz 7. decembrim tavā dzīvē var atgriezties kāds cilvēks no pagātnes. Vai arī kādu laiku izšķirsities ar savu pašreizējo partneri, lai pārdomātu savas attiecības.

Ir iespējams ienirt radošumā interjera dizaina, kino, mākslas vai dejas jomā. Un arī martā aktuālās situācijas atgriešanās. Ir svarīgi izstrādāt plānu B!

No 3. līdz 26. jūlijam ir laiks izpildīt ieilgušo uzdevumu, pabeigt eksāmenu un nomaksāt parādus, lai dzīvē ienāktu jauna enerģija.

Ir vērts nomierināt savas domas, meditējot, veicot masāžu vai nošķirtu atpūtu. 5. jūlijā zvaigznes tiks mudinātas pievienoties jaunai komandai vai aktīvi izpausties sociālajos tīklos.

12. jūlijs ir slepenu braucienu vai tikšanos diena. Vai arī laiks sieviešu praksēm un kosmetoloģijai. 13. jūlijā ir lietderīgi kaut ko darīt savas veselības labā.

21. datumā tev būs dzinulis kāpt pa karjeras kāpnēm. Jūs saņemsiet ziņas par saviem bērniem. 23. jūlijā Saule izcels to, no kā jāatbrīvojas vai jāmaina. Tā varētu būt persona, darbs vai dzīvesvieta.

Svari

3. jūlijā kāds vēlēsies kļūt par tavu draugu. Jūs varat pievienoties jaunai cilvēku grupai vai saņemt ielūgumu uz dzimšanas dienu vai kāzām. 5. datumā jaunajam mēness neizdosies sasniegt mērķi.

Nāks ziņas par paaugstināšanu amatā vai jauna statusa iegūšanu – karjerā vai sabiedrībā.

12. jūlijā saņemsi sava darba rezultātus: prēmiju vai komplimentu. Tāpat nav izslēgts, ka no magnētiskās iepazīšanās izvērsīsies romantika vai kopīgs ceļojums.

21. jūlijā var rasties vēlme steigties uz ārzemēm. Prognoze var tikt interpretēta arī kā sadarbības uzsākšana ar ārzemniekiem vai ar dzīvesvietu saistītu dokumentu sagatavošana.

No 23. datuma būs labs laiks pašreklāmai un popularitātei sociālajos tīklos. 26. jūlijā jums vajadzētu doties pensijā, doties ceļojumā ārpus pilsētas vai doties rekolekcijā.

Atcerieties arī, kāda svarīga situācija tika zaudēta martā. Jūlijā tas var atkārtoties. Ir pienācis laiks slēgt jautājumus, kas attiecas uz jūsu ģimeni vai padotajiem.

Skorpions

No jūlija līdz decembra sākumam tavā zīmē tiks izspēlēta kāda marta situācija saistībā ar ceļošanu, attiecībām vai bērniem. Var būt gaidīšana, plānu maiņa vai darbs pie radoša projekta.

3. jūlijā saņemsi jaunumus mērķu un karjeras sektorā. Jauns mēness 5. datumā ir saistīts ar ārvalstīm un tālsatiksmes ceļojumiem. Jūsu redzesloks tiks paplašināts, uzsākot studijas, iepazīstot ārzemnieku, citu mentalitāti vai valodu.

12. jūlijā nāks labas ziņas saistībā ar naudu un statusu. 13. jūlijam izvirzīta apsūdzība par dzīvesvietas maiņu – pārcelšanos uz citu māju vai pat valsti darba vai attiecību dēļ.

21. jūlijā esi uzmanīgs ar transportu un vingrošanu. Laba diena psihoterapijai un romantiskām tikšanām. Plānojiet visas operācijas jūlijā, lai izvairītos no Merkura retrograda augustā.

Iespējami lieli izdevumi, kas saistīti ar citu personu. Esiet uzmanīgi ar kredītiem. 23. jūlijā jūs būsiet sabiedrības redzeslokā. 26. datumā iespējams satikt domubiedrus, saņemt jaunu dalību vai tikt aicinātam uz koncertu vai kāzām.

Strēlnieks

Visa gada otrā puse būs vērsta uz savu dzīvesvietu un ģimeni. Pienāk gaidīšanas laiks: dokumentu kārtošana, mantojums, nekustamā īpašuma pirkšana vai pārdošana.

3. jūlijā iespējams satikt ārzemniekus, ceļot un saņemt jaunu informāciju. 5. jūlijs saistās ar svešām finansēm: investīcijām, kredītiem, nodokļiem, mantojumu vai apdrošināšanu.

Lasi vēl: Nosaukti trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri no 3. jūlija uzlabos savu finansiālo stāvokli – atvērsies logs uz bagātības pasauli

Un arī ar mistiku, ezotēriku un psiholoģiju. 12. datumā saņemsi labas ziņas, naudu vai dāvanas. Vai arī kāds jauks dos mājienu par iespējamu romantiku. 13. jūlijs ir laiks izpausties un satikt ietekmīgus cilvēkus.

21. jūlijā tev būs liela vēlme un drosme komunicēt, dažkārt arī konfliktēt ar mīļajiem. Noteikts projekts vai īpašuma darījums pienāks beigas.

Jūs redzēsiet, kas jums ir vērtīgs un kāpēc jūs esat vērtīgs. 23. jūlijā Saule akcentēs ceļojumu, ārzemju un ar to saistīto dokumentu tēmu. Kā arī juridiskas lietas: intervijas un dokumentu kārtošana.

Mežāzis

1. jūlijā radošuma planēta Neptūns atgriezīsies atpakaļ līdz 7. decembrim. Martā notikušais var atkārtoties. Vai nu tu sāksi apgūt jaunas prasmes vai gatavot kādu radošu projektu.

Dokumentu kārtošana var aizņemt ilgāku laiku, nekā jūs domājāt. 3. jūlijs ir naudas jautājumu risināšanas diena: finanšu sapulces, mantojuma reģistrācija.

5. jūlijā iespējamas jaunas romantiskas tikšanās un lietišķas vienošanās.

12. jūlijā nauda pie jums var nākt no citiem cilvēkiem: partneriem, dzīvesbiedra vai valsts. Pilnmēness 21. jūlijā paies tavā zīmē un ienesīs pilnīgu skaidrību un kāda svarīga procesa kulmināciju.

Tajā pašā dienā būs jāatrisina daudzi darba jautājumi – gan personīgi, gan jūsu padoto, radinieku vai pat mājdzīvnieku. Ir vērts pievērst uzmanību arī savam tēlam un skaistumkopšanai.

23. jūlijā iespējams apmeklēt valsts iestādes vai sagatavot finanšu dokumentus. 26. datums ir labs laiks mācībām, ceļojumiem, ārzemēm, ārzemju draugiem un klientiem.

Ūdensvīrs

1. jūlijā Neptūns sasalst naudas un vērtslietu namā un atgriežas līdz 7. decembrim. Vecie klienti var atgriezties, vai arī jūs atgriezīsities savā iepriekšējā darbā.

Iespējams pārdomāt, reinvestēt naudu, iesaistīties ilgstošā radošā projektā vai ieilgušajā darījumā. Finansiālā situācija no marta var atkārtoties.

3. jūlijā līs lietišķi un personīgi zvani. Nāk romantiska iepazīšanās un vairāk komunikācijas kopumā. 5. jūlijā nāks ziņas par jauniem darbiem un klientiem.

Iespējama pozīcijas maiņa. Būs labi pāriet uz jaunu diētu, gulēt vai vingrot. No 12. jūlija līdz 6. augustam pret jums izturēsies laipni ar līdzjūtību vai veiksmīgu pārdošanas darījumu.

13. jūlijā kāda ietekmīga persona vai organizācija jūs paņems savā paspārnē ar darba piedāvājumu vai personīgām attiecībām. Dienas vārds ir liela nauda.

21. ir ideāli piemērots sportam, atpūtai, teātra apmeklēšanai un randiņiem. Tajā pašā dienā pilnmēness var likt pieņemt lēmumu emigrēt, pamest darbu, pārdot uzņēmumu vai pārtraukt attiecības.

Zivis

Andžela Pērla Zivju zvaigžņu kartēs pamanīja daudz interesantu lietu: prognoze 2024. gada jūlijam mudina ielūkoties pagātnē no 1. jūlija līdz 7. decembrim.

Šis ir piemērots brīdis, lai ieguldītu savā izskatā, veselībā un apgūtu veselīgus ieradumus. Varat pārdomāt savus nodomus un uzskatus, sākt gatavoties kāzām vai uzsākt ilgtermiņa projektu.

3. jūlijā izspēlēs darba, rutīnas un pašdisciplīnas tēma. Zvaigznes prognozē jaunu informāciju, paziņu vai darbinieku. Kaut kas, kas palīdzēs atrisināt aktuālās lietas.

5. jūlijs ir svētku diena, dodoties uz koncertiem, kāzām un kino. Aktuāla būs bērnu un romantikas tēma. No 12. jūlija būs lielāka peļņa. 13. datumā zvaigznes dod priekšroku atpūtai sanatorijā un skaistuma injekcijām.

21. jūlijā iespējams brauciens pie mammas, atvaļinājums vai pārvākšanās. Radinieki var apmeklēt. Esiet piesardzīgs ar emocijām: pastāv liela konfliktu iespējamība ar mājsaimniecības locekļiem.

Šajā dienā zvaigznes sola rezultātus par nopelniem uzmanības vai finanšu veidā. 23. datumā redzēsi, kādiem sadzīves darbiem jāpievērš uzmanība.

Daudz sazinoties 26. var novest pie darījumiem, iepazīšanās un jauna romantika.

Vai jums patika Andželas Pērlas prognoze 2024. gada jūlijam? Noteikti iepriecini draugus ar prognozi!

Leave a Comment