Andžela Pērla pastāstīja, ko vasaras zelta vidus nesīs zvaigžņu zīmju pārstāvjiem un kam jābūt gatavam

Otrais vasaras mēnesis drīz sāks darboties. Arī mūsu mīļākā ezotēriķe Andžela Pērla nesēž dīkā: prognoze 2024. gada jūlijam būs dāsns ar dāvanām visām Zvaigžņu zīmēm.

Daļēji pateicoties pilnmēnesim. Šomēnes tas atkārtos un saasinās situāciju, kas ar tevi notika 20. jūnijā. Uz priekšu, jūsu prognoze jau jūs gaida zemāk!

Auns

No 1. jūlija līdz 7. decembrim Neptūns sāk retrogrādu. Gribēsies doties atvaļiņājumā vai doties uz tālām zemēm. Šajā periodā noteikts projekts tuvosies noslēgumam. Cilvēki no pagātnes var jums atgādināt par sevi.

3. jūlijā jūs gaida ceļojums vai priecīga tikšanās: vecmeitu ballīte, brauciens uz restorānu, teātri vai koncertu. 5. jūlijs pievērsīs jūsu uzmanību dzīvesvietas sektoram.

Tas varētu būt pārcelšanās, mājas atjaunošana vai pirkšana, vai jauna ģimenes locekļa vai mājdzīvnieka iegūšana. Vai uzturēšanās atļaujas, reģistrācijas, jaunas pases vai uzvārda iegūšana.

Gaidiet labas ziņas no 12. jūlija. Šis ir romantikas, randiņu un patīkamas iepirkšanās laiks. 13. jūlijā tavā dzīvē var ienākt augsta statusa slavens cilvēks. 21. jūlijs ir piemērots laiks treniņu uzsākšanai.

Tajā pašā dienā saņemsi jaunumus lomu sabiedrības sektorā. Tā varētu būt karjeras paaugstināšana, bonuss vai jauns statuss – bērna piedzimšana, šķiršanās vai kāzas.

Vērsis

No mēneša sākuma līdz gada beigām vari atgriezties seno draugu lokā vai atsākt kādu konkrētu projektu. Gaidiet viesus 3. jūlijā. Merkurs var mudināt jūs iegādāties māju vai pārcelties uz jaunu dzīvokli.

Vai arī saņemt dokumentus un ziņas, kas saistītas ar dzīvesvietu vai vecākiem.

Jaunajā mēnesī 5. jūlijā satiksi jaunu paziņu vai atradīsi jaunus radiniekus. Jūs varat sākt mācības, iegādāties jaunu automašīnu vai iegūt jaunu darbu, kur jums būs bieži jābrauc.

12. jūlijā atnāks labas ziņas: ciemos atbrauks draugs vai nopirksi kādu skaistu lietu savai mājai. 13. datumā tavs statuss var paplašināties iedzimto talantu, mantojuma vai ģimenes dibināšanas dēļ.

21. jūlijā tu vēlēsies nepārdomāti tērēt naudu. Tajā pašā dienā pilnmēness ietekmēs apvāršņu paplašināšanas un dzīves jēgas atrašanas sektoru.

Jūs varat saņemt uzturēšanās atļauju, iziet interviju pilsonības iegūšanai un iegūt darbu ārvalstu uzņēmumā. Vai arī – dosies mācīties vai mācīt. 23. jūlijā viegli atrisināsi kādu nekustamo īpašumu jautājumu.

Dvīņi

Jūlijs ir tavs laimīgais mēnesis visās jomās bez izņēmuma! Neptūna retrogrāds no 1. jūlija līdz 7. decembrim liks soli pa solim pārdomāt savu karjeru, tēlu un mērķi. Jūs varētu atgriezties savā vecajā darbā vai pat vecajās attiecībās.

No 3. līdz 26. jūlijam ir lieliskas iespējas piesaistīt uzmanību, iegādāties automašīnu, iegūt jaunas zināšanas un nodibināt nepieciešamās iepazīšanās.

Varat uzzināt kaut ko jaunu par saviem radiniekiem vai nopietni pievērsties sociālo tīklu reklamēšanai. 5. jūlijā pie apvāršņa rādās jauns darbs vai ienākumu avots. 12. datums ir romantikas, dāvanu un harmoniskas baudas diena.

No 21. jūlija līdz 3. septembrim Marss aicinās jūs darīt zināmu par sevi. Jums vajadzētu rūpēties par attiecībām: doties ciemos, doties uz randiņu vai noslēgt darījumu.

Jūs varēsiet reizināt savu peļņu un veiksmīgi ieguldīt naudu. 26. jūlijā nāks ziņas par tavu māti, tavu jaunavības māju vai ar nekustamo īpašumu saistītiem dokumentiem.

Vēzis

Retro-Neptūna iespaidā visu otro pusgadu pavadīsi apziņas paplašināšanas un sevis atrašanas sektorā. 3. jūlijā nāks jaunumi saistībā ar darbu vai klientiem.

Ir iespēja iegādāties vai parakstīt finanšu dokumentus. 5. datums ir jaunu sākumu laiks: iepazīšanās, attiecības, līgumi, idejas un plāni.

12. jūlijā sagaidi dāvanu vai peļņu. Jūs varat saņemt kāda patīkamu atzinību balvas, sertifikāta vai komplimenta veidā. 13. piesaistīs naudu ienākumu vai palīdzības veidā no ārpuses.

Lasi vēl: Vecmāmiņa man pastāstīja, kā cept kabačus, lai tie iznāktu ļoti garšīgi: jums ir nepieciešama vienkārša sastāvdaļa

21. jūlijā jāatbrīvojas no nevajadzīgām lietām un cilvēkiem, jāpabeidz bizness vai jādodas tālā ceļojumā. Šis ir labs laiks, lai iegrimtu sevis izzināšanā vai detoksikācijā.

Pilnmēness laikā attiecību sektors – personīgais vai darba – tiks zaudēts. Jūs varat uzzināt kādu informāciju par savu partneri un beidzot pieņemt lēmumu – apprecēties, šķirties, noslēgt darījumu vai pamest darbu.

Jūlijs ir naudas mēnesis, labs auto iegādei. Iespējams, tev veiksies ceļot lielus attālumus un satikt garīgo skolotāju.

Lauva

Otrais vasaras mēnesis jūs finansiāli atalgos. Nauda no pagātnes atgriezīsies pie jums. Tie varētu būt ienākumi no ieguldījumiem, subsīdijas, dotācijas, apdrošināšanas maksājumi, reģistrācija vai mantojuma gaidīšana. Jums var rasties arī interese par psiholoģiju, filozofiju un ezotēriku.

No 3. līdz 26. jūlijam jūs daudz komunicēsiet un iepazīsities. 5. jūnijā varēsi viegli aizvērt vecos ieilgušos jautājumus. Un arī ievērot diētu, doties uz masāžu vai veikt skaistumkopšanas procedūru.

13. jūlijā iespējams satikt kādu ietekmīgu personu. 21. jūlijā būsi sabiedriski aktīvs. Zvaigznes norāda uz jaunu draugu, ceļojumu, komandas projektu vai izrāvienu tiešsaistes darbā.

Pilnmēness 21. jūlijā ietekmēs darba, saistību, veselības un problēmu risināšanas sektorus. Situācija, kas vilkās kopš jūnija, pienāks gals.

23. jūlijā Saule jūs uzlādēs ar jaunu enerģiju, lai 26. datumā mestos veiksmīgā karjeras cīņā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment